Volatile Mandarijn Bio 10 ml

Volatile Mandarijn Rood Bio 10 ml

€ 8,95
Exclusief belasting

Mandarijn Bio (Citrus Recticulata) van Volatile is een zonnige, vrolijke en warme olie afkomstig uit Italië, verwerkt van biologisch geteelde producten. Deze olie is verkregen door een koude persing van de verse schil van de onrijpe mandarijn. De kleur gaat van groengeel naar licht oranje. De geur is fris, zoet en opmonterend. Deze olie is biologisch geteeld en daardoor zijn er geen kunstmest en chemische stoffen gebruikt tijdens het telen en tijdens het verwerkingsproces na de oogst. De botanische naam is: Citrus reticulata.

Alhoewel alle oliën van Volatile 100% natuurlijk zijn, helemaal zuiver en vaak afkomstig van “wildpluk”, krijgen wij regelmatig de vraag naar biologische oliën. Dit zijn oliën afkomstig van de teelt van planten, waarbij de teelt, de oogst en de verwerking alleen op natuurlijke wijze geschiedt. Er wordt dus geen kunstmest, gewasbeschermings- en bestrijdingsmiddelen gebruikt en geen chemische middelen bij de verwerking. Deze teelt en het verwerkingsproces worden nauwkeurig gecontroleerd en de olie en het eindproduct worden voorzien van een certificaat.

Mandarijn brengt een speelse creativiteit naar boven, zodat problemen niet meer zo zwaar vallen en de kleine dingen weer aandacht krijgen. Mandarijn is ook een perfecte olie voor aanstaande moeders, baby's en kinderen.Maar ook heerlijk in een diffuser of stoomapparaat.

Speciaal voor slecht slapende baby's en kleine kinderen: 1 druppel mandarijn verdampen op een aromasteen.

Contra-indicaties & andere bijzonderheden:

Warm water kan de werking van citrusoliën versterken. Dat kan tot roodheid en irritatie en sensibilisatie leiden. Vraag bij ernstig zieken, kwetsbare ouderen, tijdens zwangerschap of bij kinderen voor gebruik eerst om deskundig advies. Bewaar deze olie in de koelkast.

10 ml

Verkoop adviesprijs €18.95

8715542011316

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Volatile Mandarijn Rood Bio...

€ 8,95