Epilmatic® automatische epileerpincet

Epilmatic® automatische epileerpincet

€ 12,95
Exclusief belasting

Epilmatic - The original!

Het automatische epileerpincet “Epilmatic®”, is al vele decennia de standaard binnen de schoonheidsverzorging. Sinds de introductie in 60-er jaren hebben miljoenen exemplaren de weg naar de schoonheidssalons en opleidingen gevonden. Eind jaren 90 begon zelfs ook de consument deze professionele pincet te ontdekken.

Vanwege het succes hebben diverse aanbieders de Epilmatic® proberen na te maken. Tevergeefs, want de originele Epilmatic® is nog steeds dé standaard onder de professionals.


Wat maakt de Epilmatic® zo uniek?

Elke haartje wordt met de juiste (en steeds dezelfde!) kracht geëpileerd, waardoor de haarzakjes minder geïrriteerd raken. Hierdoor blijven er minder rode vlekken op de huid achter.

Door de automatische werking kost het epileren minder kracht.
Professionals die veel behandelingen doen, lopen daardoor minder kans dat er een verkramping in de 'epileerhand' optreedt.

Elk bekje van een Epilmatic® is met de hand geslepen. Zelfs de kleinste haartjes kunnen daardoor niet ontsnappen.

De veertjes die voor de automatische werking zorgen, zijn van een speciale legering gemaakt. Met als resultaat dat ze niet alleen soepel zijn, maar ook meer dan 150.000 (!) 'ontharingen' meegaan.

Als materiaal wordt het hoogwaardige roestvrijstaal 430 gebruikt: het pincet behoudt z'n originele staat (vervormt niet) en wordt na het ontsmetten niet aangetast.

Het reliëf op de grip zorgt ervoor, dat de Epilmatic® tijdens gebruik niet tussen de vingers wegglipt.

790006

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Epilmatic® automatische...

€ 12,95