Arcaya Mefane Lift Express Serum

Arcaya Mefane Lift Express Serum 30 ml

€ 24,95
Exclusief belasting

Gezichtsverzorgingsserum voor het onmiddellijk gladstrijken van expressielijntjes, serum met een snel liftend effect dankzij innovatieve, natuurlijke ingrediënten

Aantal
0
Op voorraad

Mefane Lift Express Serum is een gezichtsverzorgingsserum voor het onmiddellijk gladstrijken van expressielijnen en liftende resultaten met een onmiddellijk effect. Fijne rimpels kunnen zichtbaar worden verminderd, de gezichtshuid ziet er direct zachter uit. Alle actieve ingrediënten zijn 100% natuurlijk. Het gezichtsverzorgingsserum Mefane is geschikt als dagcrème en als make-upbasis. Indien nodig kan vooraf een extra ampul worden aangebracht.
Arcaya-serums zijn meesterwerken van moderne cosmetica. Ze implementeren de nieuwste wetenschappelijke bevindingen voor de schoonheid van de huid. Door de unieke combinatie van natuurlijke en medische ingrediënten kunnen bijzonder intensieve verzorgingsresultaten worden behaald. Serums met actieve ingrediënten worden naast de ampul en de vochtinbrengende crème aangebracht, maar kunnen deze zelfs vervangen, afhankelijk van het huidtype en het verzorgingsdoel. De juiste combinatie van ampul, serum, crème en masker is hierbij net zo belangrijk als een grondige gezichtsreiniging als de eerste stap voor de verzorging!
Wist u het al? Acmella oleracea-extract is een natuurlijk, plantaardig actief ingrediënt dat overeenkomt met de nieuwste cosmetische onderzoeken en expressielijntjes zichtbaar verzacht. Acmella oleracea is een plant die ook wel paracress wordt genoemd. In de regio rond de Indische Oceaan staat Acmella oleracea bekend als "Mefane" en wordt het gebruikt als medicinale plant. Ons actieve ingrediënt is afkomstig van het eiland La Réunion. Dankzij de werkzame stof Acmella Oleracea kunnen de gelaatstrekken specifiek worden ontspannen.
Oog-, voorhoofd- en neuslippenrimpels worden zichtbaar gladgestreken. Deze rimpels zijn het gevolg van duizenden onwillekeurige microcontracties van de gezichtsspieren. Het spilanthol in Acmella oleracea veroorzaakt een snelle en omkeerbare spierontspanning.
Belangrijke werkzame stoffen: Acmella oleracea (paracress).

Gebruik:
Na een grondige gezichtsreiniging worden enkele druppels op gezicht, hals en decolleté aangebracht en zachtjes ingedept. We raden aan om Mefane Serum te gebruiken als kuur gedurende minimaal één huidcyclus (ongeveer 28 dagen). Naast het serum kunnen op elk moment ampullen en vochtinbrengende crèmes worden aangebracht.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Betaine, Alcohol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Sodium PCA, Sodium Benzoate, Gellan Gum, Acmella Oleracea Extract, Mica, Sodium Citrate, CI 77891 (Titanium Dioxide), Sodium Hyaluronate, Citric Acid.

113

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Mefane Lift Express...

€ 24,95