Refectocil Wimperverf nr.1 Zwart

Refectocil Wenkbrauw Wimper verf 1 Zwart

€ 4,79
Exclusief belasting

Brilliant Black – creëer de mooiste zwarte stijlen. RefectoCil Zwart nr. 1 is een intense, pure en rijke zwarte tint. • Lange, donkere en volle wimpers • Perfect gekleurde wenkbrauwen

Aantal
6
Op voorraad

RefectoCil Zwart nr.1  geeft een intense en open look en met de wimper-en wenkbrauwverf van RefectoCil sta je garant voor het professioneel verven van jouw wenkbrauwen en wimpers!

RefectoCil No. 1 pure black wimper- en wenkbrauwtint wordt nu geproduceerd met behulp van een nieuw, geoptimaliseerd recept, waardoor zwart nu nog zwarter tinten dan zwart!

Door het gebruik van RefectoCil krijgt u altijd een mooi, langdurig en intensief kleurresultaat op wimpers en wenkbrauwen. Getinte wimpers lijken zichtbaar langer en volumineuzer, omdat de tint de volledige lengte van de door zon en water vervaagde wimpers accentueert.

Door de tint lijken wimpers voller en langer; terwijl het ook glans en glans toevoegt aan doffe haren en reeds grijzende wimpers en wenkbrauwen opfrist. Gekleurde wenkbrauwen zien er beter gedefinieerd en kleurintensiever uit. Uw ogen zien er levendiger en expressiever uit - zelfs zonder make-up. De tint is absoluut veegvast en waterdicht en kan tot 6 weken blijven zitten.

RefectoCil No.1 is het beste voor het verven van wenkbrauwen van klanten met zeer donker, zwart haar of voor het verven van wimpers van klanten die vragen om een ​​dramatische, opvallende look.

TIP!
Door het gebruik van RefectoCil Zwart nr. 1 op de wimpers hoeft men op vakantie niet na te denken over een laagje mascara gedurende het bezoek aan het zwembad. Met RefectoCil zwart 1.0 creëer je een intense en open look.
Gebruik RefectoCil Zwart nr. 1 ook eens in de grijs wordende baard van een man.


Kenmerken :

Kleur : Zwart

Inhoud: 15 ml.

Refectocil wimperverf maakt u aan met refectocil oxidant of oxidant creme

Is RefectoCil proefdiervrij?


Ja! Refectocil producten worden niet op dieren getest.

Zijn de producten van RefectoCil Vegan?

Alle producten, met uitzondering van deze 3 producten zijn vegan:

RefectoCil Eyelash Curl (Bevat Hydrolyzed Collagen)
RefectoCil Skin Protection Cream (Bevat Lanoline)
RefectoCil Longlash Balsem (Bevat Lanoline

In elke verpakking vindt u een verfstaafje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing.

6901

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Refectocil Wenkbrauw Wimper...

€ 4,79