HYDRO MOISTURIZING COCKTAIL - HYDRO CLEANING 500 ML

HYDRODERMABRASIE MOISTURIZING COCKTAIL 500 ML

€ 13,50
Exclusief belasting

HYDRO MOISTURIZING COCKTAIL - HYDRO CLEANING - HYDRODERMABRASIE VLOEISTOF

Een hydraterende cocktail voor alle huidtypes, vooral de droge huid. Door het gehalte aan ureum, allantoïne en hyaluronzuur hydrateert, kalmeert en verzacht de oplossing de huid intensief. Melkeiwitten en gluconolacton voeden de huid, maken deze steviger en versnellen de celregeneratie. De vloeistof is verrijkt met ananas- en granaatappelextract.

De vloeistof kan worden gebruikt voor de volgende behandelingen:
waterstofzuivering,
cavitatiepeeling,
zuurstofinfusie,
oxybrasie en dagelijkse toepassing.

Werkzame stoffen:

Natriumhyaluronaat Hyaluronzuur
is een van nature voorkomend ingrediënt in het lichaam. Verhoogt de elasticiteit van weefsels (epidermis, collageen en elastinevezels). Het stimuleert de regeneratie van epithelia en dermis. De afname van de hoeveelheid hyaluronzuur is een van de oorzaken van uitdroging en rimpels van de huid. De unieke eigenschap is het hoge waterbindend en vasthoudend vermogen. Een goed gehydrateerde opperhuid wordt glad, stevig en elastisch en verhoogt de penetratie van actieve stoffen in de huid.

Ureum
Ureum versnelt de regeneratie van de huid, hydrateert, vergemakkelijkt de waterbinding door keratine en verzacht de opperhuid. Het exfolieert en verhoogt de doorlaatbaarheid van het stratum corneum, waardoor het de penetratie van actieve ingrediënten vergemakkelijkt. Ureum heeft ook een antibacteriële werking. Het maakt de huid glad en soepel, het werkt op celniveau, vandaar de goede resultaten.

Allantoïne
Allantoïne - ureumderivaat met sterk hydraterende, verzachtende en ontstekingsremmende eigenschappen. Het verzacht en verzacht de opperhuid, beschermt tegen schadelijke externe factoren, versnelt de wondgenezing.

Hydrolyzed Milk Protein Een
melkeiwithydrolysaat dat rijk is aan asparaginezuur en glutaminezuur. Het heeft een effectief hydraterend en verzachtend effect. Houdt water vast in de huid, waardoor overmatige droogheid wordt voorkomen. Versterkt de hydrolipidenlaag van de opperhuid.

Gluconolacton
Gluconolacton, een natuurlijke antioxidant, heeft sterke hydraterende eigenschappen, versnelt de celregeneratie, verstevigt en reinigt de huid en is zeer nuttig bij het verminderen van de effecten van zonnebrand. Speciaal aanbevolen voor de allergische huid, maar ook voor de gevoelige en vasculaire huid. Het vermindert de ruwheid van de huid, verzacht irritaties, helpt acneverkleuring en zonnebaden te elimineren, vermindert de zichtbaarheid van verwijde bloedvaten.

Tocoferol
Vitamine E met een antioxiderende werking, remt het verouderingsproces van de huid en radicale oxidatie van lipiden in de epidermis en dermis. Herbouwt de natuurlijke epidermale barrière en voorkomt effectief irritatie. Het voorkomt ontstekingen, versterkt de wanden van bloedvaten en verbetert de bloedcirculatie in de huid.

Ananas Sativus Fruit Extract Ananas
extract bevat het enzym bromelaïne, dat eiwitten afbreekt. Uitwendig aangebrachte bromelaïne exfolieert op milde wijze dode huidcellen en heeft een verzachtend effect, waardoor de geïrriteerde huid wordt hersteld. Het heeft een ontstekingsremmend effect en elimineert wallen. Ananasextract combineert de voordelen van zacht exfoliërende bromelaïne met het voedende en hydraterende effect van suikers, vitamines en mineralen.

Punica Granatum Fruit Extract
Granaatappel fruit extract met verbazingwekkende voedingswaarden. Granaatappelfruit is rijk aan Omega-5 vetzuren. Het is een ingrediënt met een hoge antioxidantactiviteit. Het regenereert, hydrateert, voedt en verbetert de huidskleur. Verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid. Het heeft ontstekingsremmende en ontstekingsremmende eigenschappen.

141035

Specifieke referenties

Commentaar (0)

HYDRODERMABRASIE...

€ 13,50