Arcaya Vitamin C Serum 30 ml

Arcaya Vitamin C Serum 30 ml

€ 25,95
Exclusief belasting

Gladmakend, balancerend anti-aging gezichtsserum met vitamine C voor pigmentvlekken, bultjes en rimpels

Aantal
0
Op voorraad

Vitamine C Serum van Arcaya is een speciaal anti-aging serum waardoor de huid er elke dag een beetje frisser, gladder en egaler uitziet. Het serum beschermt tegen omgevingsinvloeden, hydrateert de droge huid, egaliseert de teint, b.v. B. voor bultjes en ouderdomsvlekken kan het vitamine C-serum ook rimpels en pigmentvlekken verminderen.
Het anti-aging serum stimuleert de collageensynthese van de huid aanzienlijk, de vochtreserves worden aangevuld en de huid wordt zacht verzorgd. Ideaal in combinatie met onze vitamine C ampul (voor pigmentvlekken en rimpels) en de vitamine C crème. Ook geschikt als make-upbasis. Reinig voor gebruik het gezicht grondig met een reinigingsgel en gezichtstonic en breng vervolgens eenmaal per week een peeling aan. Zo wordt de huid optimaal voorbereid op de opname van verzorgende werkstoffen. Extra tip: Na het gebruik van vitamine C producten altijd een zonnebrandmiddel aanbrengen, wij raden minimaal een SPF van 30 aan.

Arcaya-serums uit Duitsland met actieve ingrediënten zijn meesterwerken van moderne cosmetica. Ze implementeren voortdurend de nieuwste wetenschappelijke bevindingen. Door de unieke combinatie van natuurlijke en medicinale ingrediënten kunnen intensieve verzorgingsresultaten worden behaald. Serums met actieve ingrediënten worden naast de ampul en vochtinbrengende crème aangebracht. De juiste combinatie van anti-aging ampul, serum en anti-rimpelcrème is hierbij net zo belangrijk als een grondige gezichtsreiniging als de eerste stap voor een anti-rimpel gezichtsverzorging!

Wist u het al? Vitamine C helpt onze huid op verschillende manieren met een blekend effect, het bevorderen van de collageensynthese en als antioxidant. De teint wordt merkbaar verfijnd en verbeterd door vitamine C en salicylzuur. De antioxiderende kracht van vitamine C en extract van gojibessen beschermt de huid, die gezond blijft en haar jeugdige uitstraling behoudt. Het Ierse mos en hyaluronzuur verbeteren ook het vasthouden van water en de elasticiteit van de huid.

Gebruik:
's Ochtends en 's avonds na grondige gezichtsreiniging met reinigingslotion, gezichtstonic en gezichtspeeling op de huid aanbrengen en zacht inmasseren. Indien nodig kan vooraf een ampul met onmiddellijke werking worden aangebracht (bijvoorbeeld vitamine C of White Vision ampullen). Ook perfect als basis onder make-up. Breng daarna altijd zonnebrandcrème aan.

INCI: Aqua (Water), Aloe Barbardensis Leaf Juice, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Glycerin, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid, Ascorbyl Glycoside, Panthenol, Carrageenan (Chondrus Crispus), Dehydroxanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-6 Caprylate / Caprate, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Sodium Hyaluronate, Lycium Barbarum Fruit Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylene Glycol, Parfum (Fragrance), Salicylic Acid, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Citric Acid, Sodium Caproyl / Lauroyl Lactylate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

119

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Vitamin C Serum 30 ml

€ 25,95