Beauty apparaat met 4 functies

Beauty apparaat met 4 functies F332

€ 799,00
Exclusief belasting

Multifunctioneel beauty apparaat met 4 functies:

- Diamond peel microdermabrasie met diamanten opzetstukken,

- Ultrasound,

- Warmte- en koudehamer

- Skinscrubber

Dit multifunctionele schoonheidsapparaat beschikt over een microdermabrasie met diamanten koppen, ultrasound insluis, warme en koude hamer en een gezichtsscrubber.


Microdermabrasie met diamanten koppen
Doormiddel van een draaiende beweging worden de dode huidcellen van de huid verwijderd. Door het scrubben van de huid blijft deze er stralend uitzien en voelt zachter en stimuleert de doorbloeding. De creme, masker of serum wordt dan sneller opgenomen in de huid.


Warme en koude hamer
Deze koude en warme hamer is een massage- gezichts-tool. De beide zijde van de hamerkop hebben een andere temperatuur. De ene kant is koud en de andere warm. Door het gebruik van de warme kant ontspant het gezicht, gaan de poriën open en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. De koude kant verzacht vermoeidheid, een overhitte huid en sluit de poriën, waardoor de huid ook het vocht vasthoud.


Ultrasound
Door het behandelen van de huid met ultrageluid, worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Ideaal te gebruiken met ampullen of een mooi serum.
Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Skinscrubber
Reinig, verfris en regenereer.
Het handstuk van de skinscrubber ziet er uit als een spatel. Door middel van ultrasonische geluidsgolven (trillingen wordt overtollig vuil en talgvet verwijderd uit de opperhuid. Hierdoor wordt de huid zeer intensief gereinigd.
Door het handstuk plat op de huid te leggen leent deze scrubber zich ook uitstekend om werkstoffen mee in de huid te masseren. Voorbeelden zijn de behandeling van acné en als anti-aging behandeling. Het resultaat is direct zichtbaar!
De skin scrubber biedt een volstrekt veilige en pijnloze behandeling met als resultaat een perfecte fysiologische huid regeneratie.

F332

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Beauty apparaat met 4...

€ 799,00