Dual LED UV-Voetlamp Pedicure

Dual LED UV-Voet en Hand lamp

€ 42,50
Exclusief belasting

Met deze uv led nagellamp voor voeten en handen kunt u efficiënt manicure- en pedicurebehandelingen uitvoeren met gellak, uv gel of andere lichtuithardende preparaten. Gelijkmatig verdeelde LED's en de innovatieve dubbele LED-technologie garanderen een perfecte fixatie van het nageldesign. Het unieke uiterlijk, de eenvoudige bediening en geavanceerde functies maken de lamp perfect voor zowel professioneel als particulier gebruik.

Schaduwloze lamp met dubbele LED-technologie
Het apparaat is voorzien van 30 gelijkmatig verdeelde LED's (zonder de zogenaamde dode zone) met een totaal vermogen van 48 W. Hierdoor kunnen gels en gellakken goed uitharden en worden onaangename sensaties verminderd. Dit model heeft een speciale vorm, de zogenaamde brug, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de styling tijdens een pedicure gelijkmatig te fixeren. De dubbele LED-technologie die in dit apparaat wordt gebruikt, zorgt ervoor dat de diodes licht van twee golflengten uitstralen, wat een breed werkingsbereik oplevert. Dankzij de gebruikte oplossingen hardt de lamp zelfs de meest veeleisende producten snel en correct uit en bereikt zelfs moeilijk bereikbare plaatsen op de nagelplaat.

Aanpassing van de werkuren aan individuele behoeften
De lamp is voorzien van een timer met drie voorgeprogrammeerde brandtijden: 30 s, 60 s en 99 s (de zogenaamde "Low Heat Mode"), die wordt weergegeven op een digitaal scherm. Bovendien schakelt de ingebouwde bewegingssensor de lamp automatisch aan als je je tenen of handen eronder legt en neemt de laatst ingestelde belichtingstijd aan. Hierdoor kun je handig de duur van de styling kiezen en de producten die je tijdens de behandeling gebruikt.

"Low Heat Mode" om verbranding te voorkomen

Het eerder genoemde "Low Heat Mode"-systeem houdt in dat naarmate de producten op de nagels uitharden, het apparaat geleidelijk zijn vermogen verhoogt en daardoor langzamer opwarmt. Dit vermijdt het gevoel van warmte en verbranding tijdens de straling. Dit is een onvervangbare functie, vooral bij het uitharden van gels, wat vaak ongemak veroorzaakt bij het gebruik van andere lampen die op de markt verkrijgbaar zijn.
Verlengde, afneembare bodemplaat

Het apparaat heeft een eenvoudig demontabele, afneembare, tweedelige voet, waardoor het veel gemakkelijker wordt om de voet comfortabel onder de lamp te plaatsen tijdens pedicure- of podotherapiebehandelingen. Deze optie is ook perfect voor het reinigen of desinfecteren van apparatuur.

Een uniek apparaat dat perfect is voor pedicures.

Handige features, ergonomische vorm en een uniek design maken de lamp tot een praktisch en tegelijkertijd uiterst smaakvol woonkamermeubel. Door de juiste afmetingen kunt u comfortabel de hele hand of voet onder de lamp plaatsen, waardoor een gelijkmatige uitharding van de styling wordt gegarandeerd.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing aandachtig door.


Specificaties:
Timer: jaren '30, '60, '99
Bewegingssensor: Ja
Ingangsspanning: 110-240V
Vermogen: 48W
Aantal LED's: 30
Lichtgolflengte: 365 nm, 405 nm
Afmetingen: 32,6 x 18,5 x 11,5 cm
Kleur behuizing: wit

148439

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Dual LED UV-Voet en Hand lamp

€ 42,50