Multi Beauty Apparaat

Multi Beauty Apparaat C&H Hammer+HF+Brush+Vac&Spray

€ 598,00
Exclusief belasting

De Weelko F-331 is een multifunctioneel 5 in 1 beauty apparaat en beschikt over een warme en koude hamer, hoog frequentie, borstel, vacuüm en spray. Ideaal voor oppervlakkige peeling en huidreiniging. Je verwijdert eenvoudig mee-eters en brengt de vochtbalans van de huid weer in evenwicht.

Warme en koude hamer

Deze koude en warme hamer is een massage- gezichtsbehandelingstool. De beide zijde van de hamerkop hebben een andere temperatuur. De ene kant is koud en de andere warm. Door het gebruik van de warme kant ontspant het gezicht, gaan de poriën open en wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. De koude kant verzacht vermoeidheid, bij een opgewarmde huid  sluit het de poriën, waardoor de huid ook het vocht vasthoud.

Hoge frequentie

De high frequency behandeling is ook gebaseerd op het gebruik van trillingen. Deze tool wordt gebruikt voor het verkleinen van de poriën, ter voorkoming van acné, het verzachten van kleine lijntjes in het gezicht en voor het verminderen van gezwollen ogen.

Borstels

Het reinigen met borstels is een goede manier voor het verwijderen van dode huidcellen. Eventuele blokkades worden verwijderd en de celregeneratie van de huid verbeterd. De ronddraaiende borstels variëren in grootte en in structuur. Hiermee kunnen alle delen van het gezicht op een goede manier bereikt worden.

Vacuüm & Spray

De vacuüm behandeling wordt vooral toegepast bij cellulitis op plaatsen zoals: dijen, knieën, billen en de buik. Door middel van het vacuüm trekken van het vet wordt het van de spier verwijderd. Hierdoor wordt de doorbloeding gestimuleerd en verplaatst het vet. Ook versterkt vacuüm het effect van een massage.

Gewicht: 4,9 Kg

Afmetingen 33x27,5x10 cm

Input voltage: 220~240V

Input frequency: 50Hz/60Hz

F331

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Multi Beauty Apparaat C&H...

€ 598,00