Beauty apparaat met 5 functies F330

€ 599,00
Exclusief belasting

Multifunctioneel beautyapparaat met 5 functies voor gezichtsbehandelingen: hooggeleidende handschoenen, gezichts-BIO-lifting, ultrasound, galvanisch en skinscrubber voor ultrasoon peeling. Het is met name geïndiceerd om de elasticiteit van de huid te herstellen door de bloedsomloop te bevorderen, het stimuleert de collageenvezels en het helpt producten de huid binnen te dringen om oneffenheden te verwijderen.

Dit multifunctioneel schoonheidsapparaat beschikt over geleidende handschoenen, bio-huidverjonger, gezichtscrub, ultrasound en galvanische stroom. Met dit apparaat breng je de elasticiteit terug in de huid en stimuleer je de doorbloeding. Hierdoor ziet de huid er jonger en egaler uit.


Hoog geleidende handschoenen
Gebruik van de magische handschoenen helpt bij het herstellen van de elasticiteit van de huid. Ook stimuleren de handschoenen de bloedsomloop en de collageen vezels. De actieve delen in de huid worden gestimuleerd waardoor de handschoenen ook bijdragen aan het verminderen van gezichtsvlekken.


Bio-huidverjonger
Deze bio-lift behandeling produceert een micro-stroom.
Deze stroom zorgt voor een gladdere huid, vermindert rimpels, littekens en andere oneffenheden op het gezicht.

Ultrasound
Door het behandelen van de huid met ultrageluid, worden de tussenruimten tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Na een ultrageluidbehandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen en daarmee alleen al een voller uiterlijk krijgen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen zich verbetert, echter de aanvoer van zuurstof en voedingstoffen naar de cellen worden ook verbeterd. De huid wordt hierdoor geactiveerd om dikker, steviger, elastischer en beter doorbloed te worden. Ideaal te gebruiken met ampullen of een mooi serum.
Resultaat : nieuwe aanmaak van cellen, gevolg hiervan is betere kwaliteit van het bindweefsel, collageen en elastine, waardoor rimpels vervagen en de huid gladder wordt.

Skinscrubber
Reinig, verfris en regenereer.
Het handstuk van de skinscrubber ziet er uit als een spatel. Door middel van ultrasonische geluidsgolven (trillingen wordt overtollig vuil en talgvet verwijderd uit de opperhuid. Hierdoor wordt de huid zeer intensief gereinigd.
Door het handstuk plat op de huid te leggen leent deze scrubber zich ook uitstekend om werkstoffen mee in de huid te masseren. Voorbeelden zijn de behandeling van acné en als anti-aging behandeling. Het resultaat is direct zichtbaar!
De skin scrubber biedt een volstrekt veilige en pijnloze behandeling met als resultaat een perfecte fysiologische huid regeneratie.

Specificaties:
Voltage 220
Frequentie 50 Hz/60 Hz
Temperatuur 20 - 50 *c
Afmeting 49x45x20 cm
Gewicht 5 KG

f330

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Beauty apparaat met 5...

€ 599,00