High Tech Air Pressotherapy + Thermotherapy

High Tech Air Pressotherapy + Thermotherapy

€ 1.595,00
Exclusief belasting

Professionele pressotherapie + thermotherapie met de  Weelko HighTech Sauna Air
Digitale beautyapparatuur met touchscreen die 2 functies combineert: thermotherapie en pressotherapie. Pak bestaande uit laarzen, benen, buikgordel en armen, inclusief deken om de kabels op te bergen. Ideaal om de bloedsomloop te verbeteren, vetverwijdering te vergemakkelijken door lymfedrainage te activeren, evenals cellulaire oxygenatie en spierontspanning.  De thermotherapiefunctie (far infrared 30-05 C) is verdeeld over 5 behandelsecties waarbij de temperatuur afzonderlijk kan worden aangepast in elke sectie. Beide functies ( presso en thermo kunnen tegelijkertijd worden gebruikt.


Gebruikt om de bloedsomloop te verbeteren en de verwijdering van vet te vergemakkelijken door lymfedrainage te activeren. Over het lymfestelsel

Een van de functies van het lymfestelsel is het transporteren van vetten en gifstoffen naar de organen die verantwoordelijk zijn voor de eliminatie ervan. De vloeistof van het lymfestelsel (lymfe) circuleert dankzij de druk die wordt gegenereerd door de samentrekking van de bewegende spieren, voornamelijk de ademhalingsbewegingen van de ribbenkast, en dankzij de druk die wordt veroorzaakt door de ritmische arteriële impulsen. Wanneer het lymfestelsel is aangetast, is het lichaam niet in staat om vloeistoffen af ​​te voeren. In deze gevallen helpt druktherapie het lichaam om deze functie te herstellen.

Wat is pressotherapie?

Pressotherapie is een therapeutische methode die wordt gepresenteerd als een alternatief voor manuele lymfedrainage. Het is gebaseerd op druk die wordt uitgeoefend op de benen, buik en armen om de retourbloedcirculatie te activeren, waardoor de reabsorptie van oedeem en weefselvocht wordt bevorderd.

Waar bestaat het uit?

Compressiesysteem bestuurd door een controle-eenheid, die tot doel heeft lucht te blazen in de delen van het pak waar de te behandelen delen worden ingebracht (armen, benen en buik).

Wat zijn de effecten? Stimuleert de reabsorptie van interstitiële vloeistoffen - Verbetert de lymfedrainage door in te werken op de vaten en lymfeklieren - Pijnstillend en ontspannend effect, aangezien oedemen worden geresorbeerd - Zorgt voor algemeen welzijn en ontspanning.

Waar is het voor geïndiceerd? - Behandeling van lymfeproblemen - Oedemen - Cellulitis en sinaasappelhuid - Preventie van spataderen met hun symptomen (zware benen, vermoeide benen, vochtophoping, oedemen, enz.) - Zware benen tijdens de zwangerschap - Preventie van cellulitis - Slechte perifere circulatie - Slechte perifere bloedsomloop - Slechte bloedcirculatie - Slechte bloedsomloop in de benen - Slechte bloedsomloop in de perifere bloedsomloop - Slechte bloedsomloop in de benen - Slechte bloedsomloop in de benen - Slechte bloedsomloop in de periferie - Slechte bloedsomloop in de benen - Slechte bloedsomloop in de benen Slechte perifere doorbloeding - Striae - Fysiotherapie - Constipatie - Postpartumzorg - Neurologische aandoeningen (hemiplegie, dwarslaesie, etc.) - Na liposuctie als postoperatieve behandeling - Spier- en gewrichtsproblemen - Menopauze - Plaatselijke zwelling.

Behandeling

Een standaard pressotherapiebehandeling bestaat uit acht sessies met een wekelijks interval. Elke sessie kan 20 tot 40 minuten duren en de resultaten zijn zichtbaar na de vierde of vijfde sessie. Deze behandeling kan op elk moment van het jaar worden uitgevoerd.

Programma's

MODUS A:
Het programma is ontworpen om de lymfedrainagemassage na te bootsen die door een fysiotherapeut zou worden uitgevoerd. Het wordt gebruikt voor zware benen en ontspanningsmassage. Het opblaasproces is langzaam en geleidelijk.
Volgorde van opblazen: Nadat u met de SELECT-knop het te behandelen gebied hebt gekozen (gehele lichaam, benen en armen of buikgordel), beginnen de gebieden vanaf de meest extreme delen te zich op te blazen. De onderdelen gemarkeerd met de letter A beginnen te werken, gevolgd door B, C en D langzaam en geleidelijk. Elke sectie wordt in 8 seconden met lucht gevuld. Vervolgens wordt de lucht verdreven en circuleert 2 keer. Vervolgens wordt elke sectie continu tegelijkertijd gevuld met lucht in reeksen van 8 seconden.

MODUS B:
Dit programma wordt gebruikt om vochtretentie te behandelen en cellulitis te voorkomen. De secties blazen sneller op dan in de vorige modus.
Volgorde van  opblazen: Nadat u met de SELECT-knop het te behandelen gebied hebt gekozen (gehele lichaam, benen en armen of buikgordel), beginnen de gebieden vanaf de meest extreme delen op te blazen. De onderdelen gemarkeerd met de letter A beginnen te werken, gevolgd door B, C en D in snelle modus.

MODUS C:

Gecombineerd programma
Opblaasvolgorde: afwisselend opblazen
Begin eerst met compressie in sectie A (voeten en handen).
Opblazen van sectie C (onderarm en kuit)
Opblazen van de onderbuik (E).
Opblazen van sectie B (pols en enkel).
Opblazen van sectie D (femur en biceps).
De cyclus eindigt met het opblazen van de bovenbuik (E).

Technische data:
Druk mm/HG 195-240 mmHg
Druk Bar 0,26-0,32 bar
Afmetingen apparaat (cm) 41*17/24*13
Brutogewicht (kg) 12
Vermogen 75 W
Druk 0,32 bar
Spanning 220V-240V

WKB002

Specifieke referenties

Commentaar (0)

High Tech Air Pressotherapy...

€ 1.595,00