Behandelstoel Sillon zwart

Behandelstoel Sillon met laden zwart

€ 350,00
Exclusief belasting

De Sillon-behandelstoel met twee laden is een praktische functionele schoonheidsstoel voor een betaalbare prijs die het werk in gespecialiseerde salons, waaronder cosmetica-, massage- en tattoo-ruimtes, aanzienlijk verbetert. De uitrusting is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een eenvoudig en functioneel cosmetisch meubel. Dankzij de uittrekbare bakken onder de zitting zijn de belangrijkste gereedschappen en preparaten altijd bij de hand.
De benodigde tools zijn altijd binnen handbereik
De kunststof laden die onder de stoel zijn gemonteerd, bieden gemakkelijke toegang tot de meest noodzakelijke gereedschappen. Dankzij de gebruikte materialen zijn de uittrekbare bakken duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Ruime lades verhogen het werkcomfort aanzienlijk en helpen bovendien de orde op de werkplek te bewaren.


Praktische oplossingen voor werkcomfort
Het ademgat in de hoofdsteun, verborgen onder een goed geprofileerd kussen, maakt de stoel perfect voor zowel gezichts- als rugbehandelingen. Stabiele armleuningen bieden de gebruiker voldoende ondersteuning . Deze elementen, in tweeën gedeeld, zijn verplaatsbaar, zodat ze goed passen bij het veranderen van de stand van de rugleuning, en bovendien kunnen ze eenvoudig worden verwijderd.

Handmatig verstelbare hellingshoeken
Geleidelijke aanpassing van de hellingshoeken waaronder de voetensteun en rugleuning zich bevinden, wordt verzorgd door een speciaal mechanisme. Met behulp van een handmatige hendel kunt u de stoel soepel verstellen. Dit zorgt voor een optimale aanpassing aan individuele behoeften , voor een goede en comfortabele uitvoering van behandelingen en een hoog gebruikscomfort. De fauteuil kan worden neergeklapt tot ligbankstand, wat de functionaliteit aanzienlijk vergroot. Hiermee kunt u vrijelijk verschillende soorten behandelingen uitvoeren, waaronder cosmetica, fysiotherapie of tatoeage.

Ergonomie en gebruiksgemak
Het onderstel van de stoel heeft een constante vaste hoogte, waardoor de zitting op een constant niveau staat, wat voor comfort tijdens het gebruik moet zorgen. Een solide metalen frame in zwarttinten en antislipvoetjes voorkomen ongecontroleerde bewegingen van de apparatuur en zorgen voor de nodige stabiliteit tijdens het gebruik.

Minimalistisch ontwerp
De fauteuil is gevuld met schuim en bekleed met imitatieleer in zwarttinten. Dankzij het gebruik van dergelijk materiaal is de apparatuur comfortabel in gebruik, bestand tegen vocht en gemakkelijk schoon te maken. Goed geprofileerde zomen geven de zitting een ergonomische vorm. Eenvoudig ontwerp en klassieke kleuren maken het gemakkelijk om in elk interieur te passen.

De exacte afmetingen staan ​​vermeld op de laatste foto.

De set bestaat uit: een zitting met een rugleuning en een voetensteun, twee laden, een set armleuningen, een kussen voor het gat, geleiders voor de laden, basiselementen, montageset.

Gegevens:
Basiskleur: zwarttinten
Kleur bekleding: zwarttinten
Materiaal bekleding: kunstleer
Zithoogte: 67 cm
Lengte volledig uitgeschoven: 180 cm

De behandelstoel wordt geleverd op een pallet met een transporteur

Sillon
147188

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Behandelstoel Sillon met...

€ 350,00