Behandelstoel SILLON Lux 3 motoren grijs

Behandelstoel Sillon Lux 3 motoren grijs

€ 1.050,00
Exclusief belasting

De elektrische schoonheidsstoel Lux 273B is uitgerust met 3 motoren die worden bestuurd door een afstandsbediening op de kabel. Deze behandelstoel heeft een donkergrijze ecoleer bekleding en een donkergrijs onderstel. Gebruiksgemak en aanpassing aan individuele behoeften vergemakkelijken de uitvoering van verschillende behandelingen aanzienlijk. De karakteristieke, elegante afwerking, met behoud van eenvoud, maakt deze fauteuil tot een aantrekkelijk element in elke salon.

Vrije instelling met behulp van de afstandsbediening

Met behulp van een intuïtieve afstandsbediening kan de stoel soepel in drie vlakken worden versteld - hij heeft verstelbare hoogte en hoeken van de rugleuning en voetensteun. Hierdoor kunt u de positie vrij instellen volgens de behandeling die op een bepaald moment wordt uitgevoerd, wat zowel het comfort van de gebruiker als de persoon die de diensten uitvoert beïnvloedt.

Functies die het gebruik vergemakkelijken

De hoogte van de zitting is verstelbaar van 65 cm tot 84 cm, en volledig uitgeklapt bereikt de fauteuil een lengte van meer dan 2 meter. Dankzij deze afmetingen kan de apparatuur gemakkelijk worden gebruikt door mensen van verschillende lengtes en kan deze worden aangepast aan de behoeften van zowel de cliënt als de persoon die de behandeling uitvoert. Aan de rechterkant van de stoel bevindt zich een speciale metalen houder om de afstandsbediening op te hangen, wat het opbergen enorm vergemakkelijkt en altijd bij de hand heeft.

Comfortabele zitting en comfortabele armleuningen

Een vrij brede zitting zorgt voor comfort tijdens lange behandelingen. De armleuningen zijn 180º beweegbaar, waardoor ze efficiënt zitten op de stoel vergemakkelijken en een comfortabele toegang bieden aan de persoon die de behandeling uitvoert. Indien nodig is het mogelijk om ze eenvoudig en snel te demonteren.

Voorzieningen voor behandelingen voor zowel gezicht als lichaam

De hoofdsteun is uitschuifbaar, wat helpt om de apparatuur aan te passen aan de behoeften van gebruikers van verschillende lengtes, waardoor het hoofd tijdens behandelingen stabiel wordt ondersteund. Het gat in de hoofdsteun dat verborgen is voor de dop en de mogelijkheid om het apparaat vrij uit te klappen naar de bankpositie, verhoogt de functionaliteit voor gezichts- en lichaamsbehandelingen aanzienlijk. Hierdoor kunnen verschillende soorten behandelingen probleemloos worden uitgevoerd, waaronder cosmetische, fysiotherapie of tatoeage. De toegepaste oplossingen verbeteren het gebruikscomfort en de werkergonomie aanzienlijk

Een klassiek, gewaardeerd model van een cosmetische fauteuil.
De fauteuil is gevuld met schuim van de juiste hardheid en bekleed met prettig aanvoelend imitatieleer in grijstinten. Dankzij het gebruik van een materiaal dat gemakkelijk schoon te houden is en bestand is tegen geselecteerde desinfectiemiddelen, is de apparatuur comfortabel in gebruik, bestand tegen vocht en gemakkelijk schoon te maken. Een stevige basis van duurzaam materiaal in grijstinten zorgt voor stabiliteit tijdens behandelingen. Decoratieve houten elementen op de armleuningen onderscheiden de fauteuil van andere modellen, omdat het een visueel aantrekkelijk, elegant accent is. Goed geprofileerde zomen geven de stoel een stijlvolle uitstralingen maak de zitting ergonomisch .

Gedetailleerde afmetingen van de stoel staan ​​op de laatste foto's.

Gegevens:
Type: elektrisch
Aantal motoren: 3
Basiskleur: onderstel donkergrijs
Kleur bekleding: donkergrijs
Materiaal bekleding: kunstleer
Vulling zitting: schuim Bediening
1 x afstandsbediening
Vermogen: 150 W
Spanning: 220-240 V
Garantie: 12 maanden

Het merk Sillon is ontstaan ​​als antwoord op de constant groeiende verwachtingen van eindgebruikers. Het aanbod functionele cosmetische behandelstoelen, onderscheidt zich door een goede kwaliteit en tegelijkertijd een betaalbare prijs.
Cosmetische behandelstoelen uit de Lux-serie voldoen perfect aan de behoeften die voortvloeien uit de specificiteit van het werk in schoonheidssalons. Perfect geplande functionaliteiten maken deze modellen ideaal voor een breed scala aan procedures die worden uitgevoerd in professionele operaties. Door hun moderne uitstraling en elegante details passen ze in bijna elk interieur.

Sillon
148187

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Behandelstoel Sillon Lux 3...

€ 1.050,00