Nagelfrees OCHO TECHNIC 65W wit + frezenset

Nagelfrees OCHO TECHNIC 65W wit + frezenset

€ 99,00
Exclusief belasting

De Nagelfrees Ocho Technic 65W wit is een manicuremotor met een maximaal toerental van 35.000 RPM voor professioneel gebruik. Een set kermische frezen en een praktische handstukhouder worden standaard meegeleverd. Het handstuk heeft een ergonomische kop met zgn. twistlock sluiting.

De freesmachinekop is zeer functioneel en nauwkeurig en ligt perfect in de hand. Het gebruiksvriendelijke twist-lock-systeem waarmee het is uitgerust, zorgt voor een snelle en gemakkelijke vervanging van freesjes. Dit maakt het werken met dit apparaat uiterst eenvoudig en intuïtief, wat zelfs door meer veeleisende gebruikers zal worden gewaardeerd. Ergonomische vorm, lichtheid en juiste balans van het hoofd zorgen voor een comfortabele bediening, terwijl de solide constructie en aanzienlijke trillingsreductie nauwkeurig en veilig werken garanderen. De gebruikte oplossingen voorkomen overmatige handvermoeidheid.

Precisie en functionaliteit
De Ocho technic nagelfrees is uitgerust met een digitaal display dat informatie geeft over de huidige snelheid en draairichting en een traploze aanpassing mogelijk maakt via een intuïtief touchpaneel. Het apparaat werkt stil en heeft een speciale plek voor het handig opbergen van de kop, wat het opbergen makkelijker maakt en schade voorkomt.

Complete frezenset voor comfortabel en efficiënt werken
Het kiezen van de juiste frees is de sleutel tot comfortabel en effectief werken met de freesmachine. De bij de OCHO TECHNIC meegeleverde frezenset biedt een verscheidenheid aan vormen en gradaties waarmee u eenvoudig een verscheidenheid aan behandelingen kunt uitvoeren. De set bevat keramische- en zandsteenfrezen die geschikt zijn voor zowel professionele gebruikers als beginners.

Modern, minimalistisch ontwerp
Het uiterlijk van de manicuremotor zal zeker mensen bekoren die minimalistische en moderne oplossingen waarderen. Door de eenvoudige behuizing in een zwarte en matte afwerking ziet het toestel er zeer elegant en netjes uit. Antislipvoetjes zorgen voor stabiliteit tijdens het gebruik. Bovendien is de freesmachine klein en gemakkelijk te transporteren, waardoor hij zowel in nagelsalons, ambulant als thuis kan worden gebruikt. Het is een uitstekende keuze voor mensen die niet alleen waarde hechten aan functionaliteit, maar ook aan esthetiek en design.

De set bevat: freesmachine, handstuk, voeding, set van 5 frezen, instructies.

Gegevens:
kleur: wit
Toerental: 35.000 tpm
handstuk kop met twistlock-mechanisme
Vermogen: 65W
Voeding: bedraad
Spanning: 110-220V
Garantie: 12 maanden

147205

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Nagelfrees OCHO TECHNIC 65W...

€ 99,00