Gel-Ohh Jelly Spa Bath - Sweet Citrus Box 30 st

Gel-Ohh Jelly Spa Bath - Sweet Citrus Box 30 st

€ 80,00
Exclusief belasting

Gel-Ohh Jelly Sweet Citrus Voordeel Dispenser & Counter Display met 30 verpakkingen.

Beautywaves heeft een uniek product om uw spa pedicure behandelingen uit te breiden. Probeer eens een Gell-Ohh Jelly Spa Pedi Batch van Avry Beauty. Uw klanten en uzelf zullen er helemaal weg van zijn. Deze waanzinnige hit uit de USA is nu klaar voor de  Europese markt.

Upgrade een normaal voetbad naar een ultiem Jelly Spa Pedi voetenbad ! Gel-Ohh! levert warmte- en aromatherapie om vermoeide en pijnlijke voeten te kalmeren en te verzachten.

Vermoeide en zere voeten? Dompel ze onder in Gel-Ohh! Dit unieke en weldadige jelly spa pedicure voetbad brengt uw voeten in pure ontspanningsmodus. Jelly – Ohh biedt warmtetherapie  en aromatherapie om niet alleen je voeten maar ook je zintuigen te kalmeren en te verlichten. Deze collectie is verkrijgbaar in 5 verschillende geuren doordrenkt met pure extracten om je voeten te laten weken in gelei! Gel-Ohh is eenvoudig in gebruik: Vul het voetenbad met warm water. Giet het zakje met stap 1 om in het voetbadwater om in een heerlijke gelei te veranderen. Week je voeten naar behoefte en masseer met de gelei. Voeg stap 2 toe om de gelei te verdunnen tot weer vloeistof en spoel of gooi deze weg. Spoel de voeten af ​​met water.

Een alledaagse spa opnieuw uitgevonden. De missie van AvryBeauty is om u de schoonste, meest unieke en leukste spabehandeling te bieden waar u elke dag van kunt genieten. Zuiver en Cruelty Free.

Gel-Ohh Jelly Spa Pedi Bath - Sweet Citrus

Doordrenk je huid met vitamine C in een verkwikkende Sweet Citrus Jelly Spa Pedicure ! Het citrusachtige aroma van Citroen is zowel therapeutisch als stimulerend.

Waarom Salons helemaal weg zijn van Gel-Ohh Jelly Spa Bath:

- Een unieke en leuke spa-pedicure-ervaring voor ontspanning met warmtetherapie die vermoeide en pijnlijke voeten kalmeert en verlicht.

 - Een upgrade van een normaal voetbad naar een ultieme Jelly Spa Pedi Voetbad

- Verschillende aromatherapie-geuren voor verschillende klanten en stemmingen.

- ZONDER schadelijke chemicaliën of conserveermiddelen en is volledig biologisch afbreekbaar.

Warmtetherapie-Aromatherapie-Geen schadelijke chemicaliën / conserveringsmiddelen-Milieuvriendelijke formule-Vrij van parabenen-Zonder ftalaten-Triclosan-vrij

AJ001CTR-B

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Gel-Ohh Jelly Spa Bath -...

€ 80,00