OCHO NAILS Gellak grijs 604 -5 gr

OCHO NAILS Gellak grijs 604 -5 gr

€ 4,09
Exclusief belasting

Modern, elegant grijs


Universele en tijdloze grijstinten zijn de perfecte dagelijkse keuze! Ingetogen kleuren worden geassocieerd met moderniteit , met behoud van een elegant karakter . In de OCHO NAILS GREY- collectie vind je tinten die zowel perfect zijn voor grotere uitstapjes , om verfijnde outfits te benadrukken, als als een effectieve en discrete manicure voor op het werk . Grijstinten zijn een geweldig alternatief voor het nude-palet - perfect voor mensen die van klassieke oplossingen houden en tegelijkertijd willen opvallen.

OCHO NAILS is een uniek merk dat zich richt op professionele producten voor nagelstylisten. Het assortiment omvat gellak, gels, gespecialiseerde lampen en accessoires voor nagelverzorging. OCHO NAILS- producten voldoen aan de eisen van zowel ervaren gebruikers als degenen die net aan hun avontuur met manicure beginnen.

Hoe maak je een correcte gellak manicure ?

1. Ontsmet voor aanvang van de procedure uw eigen handen en die van de cliënt grondig met een antiseptische vloeistof en bereid de werkplek hierop voor.
2. Gebruik een vijl met de juiste gradatie, geef de nagels de gewenste vorm, matteer de plaat voorzichtig met een polijstblok, bereid indien nodig de nagelriemen voor.
3. Was de nagelplaat met een wattenschijfje gedrenkt in reinigingsmiddel. Bovendien kunt u een primer gebruiken.
4. Breng een dunne laag basecoat aan en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp.
5. Verdeel de gellak in de gekozen kleur op de uitgeharde ondergrond en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. De bewerking kan worden herhaald voor een intensere kleur.
6. Breng vervolgens een dunne laag topcoat aan en laat deze 30 seconden uitharden. in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. Afhankelijk van het type blad kan het nodig zijn deze schoon te maken met een schoonmaakmiddel.
7. Voor een betere verzorging raden we aan een nagelolie aan te brengen op de nagelriemen rond de nagels.

147425

Specifieke referenties

Commentaar (0)

OCHO NAILS Gellak grijs 604...

€ 4,09