OCHO NAILS Nude Gellak N01 -5 gr

OCHO NAILS Nude Gellak N01 -5 gr

€ 4,09
Exclusief belasting

Stijlvolle nude tinten voor elke gelegenheid met Ocho Nails Nude Gellak


Ingetogen, neutrale tinten zijn een veelzijdige keuze voor dagelijks gebruik. Ze werken ongeacht het uitgevoerde werk en zorgen voor een verzorgd uiterlijk van de handen in elke situatie. De collectie OCHO NAILS NUDE beantwoordt aan de behoeften van moderne vrouwen die op zoek zijn naar functionele en comfortabele oplossingen. De veelheid aan beschikbare tinten - van nude en crème, via delicaat en zanderig, tot vuilroze of koffie met melk - betekent dat iedereen iets voor zichzelf zal vinden. Door de keuze uit beige kleuren kunt u een praktische en elegante manicure creëren.

OCHO NAILS is een uniek merk dat zich richt op professionele producten voor nagelstylisten. Het assortiment omvat gellak, gels, gespecialiseerde lampen en accessoires voor nagelverzorging. OCHO NAILS- producten voldoen aan de eisen van zowel ervaren gebruikers als degenen die net aan hun avontuur met manicure beginnen.

Hoe maak je een correcte gellak manicure ?

1. Ontsmet voor aanvang van de procedure uw eigen handen en die van de cliënt grondig met een antiseptische vloeistof en bereid de werkplek hierop voor.
2. Gebruik een vijl met de juiste gradatie, geef de nagels de gewenste vorm, matteer de plaat voorzichtig met een polijstblok, bereid indien nodig de nagelriemen voor.
3. Was de nagelplaat met een wattenschijfje gedrenkt in reinigingsmiddel. Bovendien kunt u een primer gebruiken.
4. Breng een dunne laag basecoat aan en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp.
5. Verdeel de gellak in de gekozen kleur op de uitgeharde ondergrond en laat 30 seconden uitharden in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. De bewerking kan worden herhaald voor een intensere kleur.
6. Breng vervolgens een dunne laag topcoat aan en laat deze 30 seconden uitharden. in een LED lamp of 2 min in een UV lamp. Afhankelijk van het type blad kan het nodig zijn deze schoon te maken met een schoonmaakmiddel.
7. Voor een betere verzorging raden we aan een nagelolie aan te brengen op de nagelriemen rond de nagels.

147448

Specifieke referenties

Commentaar (0)

OCHO NAILS Nude Gellak N01...

€ 4,09