• Aanbieding!
  • -25%
  • 25%

Sibel gellak N°3 Macchiato 14ml

€ 9,68
€ 12,90
Exclusief belasting

Creëer in slechts 20 minuten de perfecte manicure!

Deze N°3 Macchiato gel polish van Sibel is nagelvriendelijk, zeer eenvoudig aan te brengen, heeft een langdurige glans en blijft tot wel 14 dagen mooi zonder te chippen (af te brokkelen). Door de uitstekende kleurdekking kan de gel nagellak in zeer dunne lagen aangebracht worden, waarmee je een natuurlijke uitstraling creëert op de nagels.

De gellak is geschikt voor gebruik op natuurlijke nagels, gelnagels en acrylnagels, en zijn eenvoudig en snel uit te harden met een UV-lamp (ook wel nagellak droger genoemd). Nagels hoeven niet vooraf gevijld te worden voor een betere hechting. Voor het ontvetten en reinigen van de nagel adviseren wij de Gellak Primer Reiniger te gebruiken, voordat je de gellak aanbrengt. Gebruik de transparante Gellak Base Coat voor bescherming van de natuurlijke nagel, een betere hechting en langdurig resultaat van de nagellak. Als finishing touch en een extra beschermende laag op de gellak kan je ervoor kiezen om de Gellak Top Coat aan te brengen. Deze toplaag beschermt de gellak en geeft de nagels een glanzende uitstraling. Je kunt de gellak verwijderen door te weken met de Gellak verwijderaar van Sibel.

Ontdek bij Beautywaves de volledige collectie Sibel gellak met prachtige kleuren, van verfijnde naturel kleuren tot levendige rode en elegante roze tinten... probeer ze allemaal.

6200012

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Sibel gellak N°3 Macchiato...

€ 12,90 € 9,68