Ampullen ResQ10 5 stuks

Arcaya Ampullen ResQ10 5 stuks

€ 11,75
Exclusief belasting

Celbeschermende Q10 ampullen voor een perfecte teint, voedende werkstof voor de gerimpelde huid met co-enzym Q10 en katoenbloemextract

Aantal
1
Op voorraad

Zichtbare verzachting en huidvoeding voor de rijpere, droge en gestreste huid. ResQ10 is een hooggedoseerde vochtampul voor een perfecte teint en gerichte anti-aging behandeling. Het celvolume kan zichtbaar worden vergroot. Q10 heeft een intensieve celbeschermende werking, activeert de gestreste, vermoeide huid en bevordert de celvernieuwing. Het opvuleffect bevordert een zichtbare verzachting van rimpels. Q10 is een erkende antioxidant die het verouderingsproces kan beïnvloeden.
arcaya anti-aging ampullen zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van deze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerde werking, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Voordat u de ResQ10-ampul gebruikt, moet u het gezicht grondig reinigen met een geschikte reiniger en gezichtstonic. Breng vervolgens een crème aan als aanvulling op de ResQ10-ampul. We raden aan om eenmaal per week voor de eerste verzorgingsstap een gezichtspeeling te doen, b.v. B. met amber peeling of derma scrub.

Hoe ontstaan ​​rimpels? Q10 of ubiquinon is veel meer dan een ingrediënt tegen rimpels, want Q10 heeft elke cel nodig om de energievoorziening te verzekeren. Q10 is een cruciale factor in de cellulaire ademhaling. Het co-enzym Q10 kan de teint jong houden door de veroudering van de huidcellen te stoppen als een gladmakend huidverzorgingsproduct. Tegelijkertijd speelt Q10 een belangrijke rol in het immuunsysteem van de huid. Katoenstamcelextract ondersteunt de werkzaamheid en heeft een kalmerende werking.
Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.
5 x 2 ml
Gebruiksaanwijzing:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.
Ingrediënten:
Aqua (Water), Propanediol, Butylene Glycol, Glycerin, Pentylene Glycol, Panthenol, Alcohol, Lecithin, Hydroxyethylcellulose, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Lactate, Ethylhexylglycerin, Eriophorum Spissum Flower / Stem Extract, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Phenoxyethanol, Ubiquinone, Lactic Acid, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Hydroxide, Potassium Sorbate, Sorbic Acid.
0194

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen ResQ10 5 stuks

€ 11,75