Ampullen Hyaluron+ 5 st

Arcaya Ampullen Hyaluron+ 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Anti-rimpel ampul, vochtinbrengend met hyaluron en anti-rimpel effect

Aantal
3
Op voorraad

Deze buitengewone hyaluronampul heeft een langdurig effect op de vochtarme, veeleisende huid. Hyaluronzuur, bekend als actief ingrediënt voor rimpelinjecties, vormt een unieke verbinding met de keratine in de hoornlaag, slaat vocht op en voorkomt vochtverlies. Hierdoor wordt de huid snel en langdurig gladgemaakt. Het direct zichtbare resultaat is een optisch anti-rimpeleffect.
Actieve ingrediënt ampullen met hyaluronzuur zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De algemene voordelen van ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerd effect, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Reinig het gezicht grondig met een geschikte reiniger en gezichtstonic voordat u de ampul gebruikt. Daarnaast kan één keer per week een reinigende peeling en een gezichtsmasker (bijv. Hyaluron Mask) worden gebruikt. Breng dan onze Hyaluron Booster Cream of een andere vochtinbrengende crème aan als aanvullende verzorging op de Hyaluron Plus ampul.

Waarom heeft mijn huid hyaluronzuur nodig? Het schoonheidswonder hyaluronzuur is meer dan alleen een vochtinbrengende crème - het maakt de huid echt gladder. Deze krachtige stof neemt vocht op als een spons - één gram kan tot zes liter water binden! Hyaluronzuur dringt diep door en vult langdurig de vochtdepots van de huid. Hyaluronzuur maakt de huid voller en ondersteunt de collageen- en elastinevezels. Het succes is direct na het aanbrengen zichtbaar.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

5 x 2 ml

Gebruiksaanwijzing:

Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct huidcontact en breuk van de ampul.

Ingrediënten:


Aqua (Water), Propylene Glycol, Polyglyceryl-4 Caprate, Polyglyceryl-6 Caprylate, Betaine, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Glycerin, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Glycine Soja (Soybean) Phytoplacenta Extract, Citric Acid, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Potassium Sorbate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, CI 42090 (FD&C Blue No.1)

0169

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Hyaluron+ 5 st

€ 11,75