Ampullen AHA Skin Perfect 5 st

Arcaya Ampullen AHA Skin Perfect 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Revitaliserende AHA fruitzuur ampullen voor een stralende, gladde huid

Aantal
0
Op voorraad

Revitaliserende AHA fruitzuur ampullen voor een stralende, gladde huid!

De fruitzuren in de AHA Skin Perfect ampul werken in de bovenste huidlaag, waar ze dode huidcellen losmaken en afzettingen van de huid verwijderen. Het resultaat is een tot diep in de poriën schone, verfijnde teint. Onregelmatigheden in de teint worden verminderd. De lichaamseigen cel- en collageenproductie wordt gestimuleerd door de zachte combinatie van natuurlijk fruitzuur en salicylzuur. De huid wordt geregenereerd en gladgestreken.
De huidcellen worden extra versterkt en beschermd door de vele antioxidanten in het bosbessen- en druivenextract.

De ampul is geschikt voor gebruik op alle huidtypes. Met name de oneffen, eeltige huid, de rijpere huid en de hypergepigmenteerde huid profiteren van het "cell booster"-effect van de AHA Skin Perfect-ampul.

Aanbevolen productcombinaties voor de rijpere huid: Collagen Serum, Cream Imperia
Aanbevolen productcombinaties voor een onzuivere huid: Matt2Go Ampoule, Matt & Pure Serum, Clear & Pure Cream
Aanbevolen productcombinaties om pigmentvlekken te verminderen: White Vision Ampoule, Vitamin C Serum, Vitamin C Cream.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

Inhoud: 5 x 2 ml

Gebruik:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct contact met de huid en breuk van de ampul. De inhoud van een ampul handmatig aanbrengen en laten intrekken, daarna crème aanbrengen. De pH-waarde van de huid wordt zacht en kort verlaagd - de ampulvloeistof hoeft niet te worden afgewassen of geneutraliseerd. Zonnebrandcrème na het aanbrengen wordt aanbevolen. Niet in contact brengen met ogen of slijmvliezen. Niet gebruiken voor kinderen jonger dan 3 jaar.

INCI: Aqua (Water), Glycolic Acid, Sodium Hydroxide, Propylene Glycol, Citric Acid, Lactic Acid, Malic Acid, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Tartaric Acid, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Sorbitan Oleate Decylglucoside Crosspolymer, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum (Fragrance), Salicylic Acid, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Vaccinium Myrtillus Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Hydroxyethylcellulose, Sodium Chloride, Ci 47005 (Acid Yellow 3)

0180

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen AHA Skin...

€ 11,75