Gezicht Ampullen Beauty Day 5 st

Arcaya Ampullen Beauty Day 5 st

€ 11,75
Exclusief belasting

Vochtinbrengende ampullen voor frisheid en bescherming van de huid. Geeft gelijk een oppepper!

Aantal
1
Op voorraad

Vochtinbrengende ampullen voor een stralende gezonde uitstraling met een heerlijke frisheid en bescherming van de huid.
Ampullen met actieve ingrediënten voor een stralend uiterlijk met caroteen, hyaluron en avocado-olie
Voor een stralend perfecte uitstraling en een aangenaam frisse teint: Beauty Day ampullen. Deze effectieve vochtampul geeft elke huid een zichtbare boost van frisheid en een stralend gezonde uitstraling. Caroteen met vitamine A en natuurlijke lipiden ondersteunen het regenererende vermogen van de huid, geven de teint merkbare frisheid en perfecte uitstraling. Deze ampul is de ideale metgezel wanneer de huid beschermd moet worden tegen weersinvloeden. Vooral aanbevolen als de huid er bleek, zwak of gerimpeld uitziet. Arcaya gezichtsampullen zijn schoonheidselixers in glazen ampullen. De voordelen van deze ampullen zijn onovertroffen: geconcentreerde werking, veilig gebruik en minimale productbehoud.

Voordat u de Beauty Day-ampul gebruikt, reinigt u het gezicht grondig met een geschikte reiniger en gezichtstonic. Als aanvulling op de Beauty Day ampul daarna een crème aanbrengen, b.v. B. Hyaluron-boostercrème. We raden een gezichtspeeling aan een keer per week voor de eerste verzorgingsstap, b.v. B. met amberpeeling of dermascrub.

Hoe krijg ik een gezonder uitziende huid? Beta-caroteen is een natuurlijk actief ingrediënt dat voorkomt in planten en is een voorloper van vitamine A, een krachtige antioxidant en een belangrijke vitamine voor de schoonheid van de huid. Het heeft een prachtige geeloranje zonkleur die direct een vleugje frisheid aan de teint geeft. Caroteen beschermt de huid ook tegen de schadelijke effecten van UV-stralen. Hyaluron slaat vocht diep van binnen op.
Belangrijke actieve ingrediënten: beta-caroteen, avocado-olie, hyaluronzuur.

Vegan, dierproefvrij, parabenenvrij en gemaakt met natuurlijke en actieve ingrediënten.

Inhoud: 5 x 2ml

Gebruik:
Schud de ampul goed voor het openen. Door op de kop van de ampul te tikken, stroomt de vloeistof naar beneden. Wikkel een cosmetische of badstof handdoek om de ampul om uw handen te beschermen. Buig de ampul naar achteren met behulp van de borgring. Vermijd bij het aanbrengen direct contact met de huid en breuk van de ampul.

Breng onze Beauty Day-ampul overdag aan op de gereinigde huid en breng indien nodig crème aan.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Isopropyl Myristate, Pentylene Glycol, Cetearyl Glucoside, Ethylhexyl Stearate, Betaine, Isostearyl Isostearate, Panthenol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Potassium Cetyl Phosphate, Tocopherol, Parfum (Fragrance), Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Chondrus Crispus (Carrageenan) Extract, Beta-Carotene (CI 40800), Sodium Hyaluronate, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Hydrogenated Palm Glycerides, Glycine Soja (Soybean) Oil, Scleroglucan, Methylpropanediol, Xanthan Gum, Caprylyl Glycol, Citric Acid, Pectin, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Sodium Sulfate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, CI 19140 (Acid Yellow 23), CI 16255 (Acid Red 18), Limonene.

0193

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya Ampullen Beauty Day...

€ 11,75