Arcaya MesOrange Serum 30 ml

Arcaya MesOrange Serum 30 ml

€ 24,95
Exclusief belasting

Anti-rimpelserum met hyaluronzuur, mineralen en B-vitaminen, serum voor de droge, gerimpelde huid met hyaluronzuur en vitaminen

Aantal
1
Op voorraad

Het Arcaya gezichtsverzorgingsserum MesOrange is een hoog gedoseerd werkstoffenserum met hyaluronzuur, mineralen, pure B-vitamines en oranjebloesemolie. Mineralen zoals zink, calcium en koper verhogen de celactiviteit van de huid, hebben een opvullend effect en laten lijntjes en rimpels direct gladder lijken. De vitamines B3, B6 en B7 bevorderen een diepwerkende regeneratie van de gezichtshuid en voorzien deze van vocht. Het gezichtsserum met hyaluronzuur reguleert het verouderingsproces van de huid en kan het collageenweefsel verdichten. Het MesOrange Serum is ideaal bij oneffenheden en diepe rimpels. Reinig het gezicht voor gebruik grondig met bijvoorbeeld Cleansing Milk en Tonic Caresse.
Arcaya-serums met actieve ingrediënten zijn meesterwerken van moderne cosmetica. Ze implementeren de nieuwste wetenschappelijke bevindingen voor de schoonheid van de huid. Door de unieke combinatie van natuurlijke en medische ingrediënten kunnen bijzonder intensieve verzorgingsresultaten worden behaald. Serums met actieve ingrediënten worden naast de ampul en de vochtinbrengende crème aangebracht, maar kunnen deze zelfs vervangen, afhankelijk van het huidtype en het verzorgingsdoel. De juiste combinatie van ampul, serum, crème en masker is hierbij net zo belangrijk als een grondige gezichtsreiniging als de eerste stap voor de verzorging!

Wist u het al? MesOrange Serum wordt heel vaak gecombineerd door onze schoonheidssalons over de hele wereld in verband met effectieve behandelmethoden om actieve ingrediënten diep in de huid te brengen. Apparative Meso-Cosmetics of Micro Needling kan specifiek de effectiviteit van MesOrange ondersteunen. Ook ultrasone behandelingen spelen een sleutelrol in de behandeling, omdat de ontvankelijkheid van de huidbarrière en de celmembranen wordt ondersteund. De cellen kunnen meer vocht opslaan en kleinmoleculaire actieve ingrediënten kunnen sneller en dieper inwerken.
Belangrijke actieve ingrediënten: hyaluronzuur, zink, calcium, koper, B-vitaminen.

Gebruik:
Breng na het reinigen van uw gezicht enkele druppels van het MesOrange gezichtsserum aan op uw gezicht, hals en decolleté en dep zachtjes in. Indien nodig kan vooraf een ampul met hyaluronzuur worden gebruikt. Gebruik dan gezichtscrème. Wij adviseren een kuur van 3-4 weken.

INCI: Aqua (Water), Glycerin, Xanthan Gum, Panthenol, Benzyl Alcohol, Niacinamide, Limonene, Propylene Glycol, Sodium Benzoate, Gellan Gum, Potassium Sorbate, Pyridoxine HCL, Sodium Citrate, Sodium Hyaluronate, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Sorbitol, Biotin, Phenoxyethanol, Calcium Gluconate, Copper Gluconate, Linalool, CI 15985 (FD&C Yellow No.6), Sodium Chloride, Sodium Sulfate.

115

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Arcaya MesOrange Serum 30 ml

€ 24,95