Harsparels Brazilian Gold Cream

Harsparels Brazilian Gold Cream 800 GR

€ 14,95
Exclusief belasting

Met deze Brazilian Wax Gold Cream harsparels heeft u geen harsstrips nodig. Deze high quality gold wax neemt het haar met precisie en nauwkeurig in zich op en garandeert een delicaat zacht en nauwkeurig resultaat, het is geschikt voor alle toepassingen en natuurlijk voor alle delen van het lichaam, zelfs de meest gevoelige intieme delen van het lichaam is voor deze zachte gouden crème wax geen probleem.
De speciale gouden kleur verbetert de toepassing van het product en stelt zelfs de meest veeleisende klanten tevreden

Brazilian Golden Wax Pearls , de veilige en Made in Italy Brazilian wax pearls concentreert alle effectiviteit en delicatesse op de huid van de nieuwe Brazilian Golden Wax Pearls in kleine capsules.
Een innovatief product geboren uit traditionele ontharingsmethoden, geherformuleerd en verrijkt met kostbare grondstoffen.
Disposable praktisch en snel, het garandeert de naleving van de hygiënevoorschriften.
De Brazilian Golden Wax Pearls nemen het haar met precisie en vasthoudendheid in zich op, zelfs de kortste en meest resistente haren plakken niet aan de huid tijdens de behandeling waardoor huidongemak tijdens de verwijderingsfase tot nul wordt gereduceerd.
Dankzij de lage smelttemperatuur, iets hoger dan de lichaamstemperatuur, zorgt het aanbrengen voor een aangenaam effect op de huid.
Correcte extractie van het haar voorkomt abnormale groei onder de huid, die ingegroeide haartjes en folliculitis veroorzaakt.
Bovendien zorgt het striploos verwijderen voor meer bewegingsvrijheid en kan daarom ook worden gebruikt voor het epileren van de intieme delen en/of kleine delen.
Brazilian Golden Wax Pearls maakt effectieve en capillaire epilatie mogelijk, garandeert dunner worden en haarvermindering in de loop van de tijd, waardoor de huid zijdezacht wordt en de tijd tussen de ene waxbeurt en de andere wordt verlengd.
Ze zijn ook ideaal in combinatie met pulsed light-sessies, waardoor het resultaat verbetert.

Verwarm de was tot je een romige gouden substantie krijgt.
Controleer de temperatuur van de was aan de binnenkant van de pols. Neem de was met de houten spatel en verdeel deze in de richting van de haargroei in een dunne en gelijkmatige laag. Om het verwijderen te vergemakkelijken, wordt aanbevolen om een dikkere rand aan het uiteinde van de aangebrachte wasstrip te laten. Laat de hars afkoelen en trek, terwijl u de rand vastpakt, trek de wasstrip met een snelle beweging in de tegenovergestelde richting van de haargroei.
Eventuele was restjes kunnen worden verwijderd met de Puresenol Wax Remover

Deze Brazilian Golden Wax Pearls zijn een echte aanrader voor in de Salon of Praktijk , de gouden uitstraling van deze prachtige wax zorgen ervoor dat de client met plezier terug komt in jouw Salon of praktijk.

Ingrediënten:
GLYCERYL ROSINATE, ETHYLENE VA COPOLYMER, TRIETHYLENE GLYCOL ROSINATE, PARAFFIN, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX, MICA, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDE, BHT.

Zak a 800 Gram

510113

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Harsparels Brazilian Gold...

€ 14,95