Volatile Handgemaakte zeep Purple rose

Volatile Handgemaakte zeep Purple rose

€ 4,45
Exclusief belasting

Het leven is al hectisch genoeg. Deze 100% natuurlijke zeep Purple Rose, met o.a. roos en rozenhout heeft niet alleen een positieve invloed op de droge en gevoelige huid maar werkt ook uitstekend bij stress gerelateerde klachten.
Alle zepen van Volatile worden gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten en zijn volledig vegan, plastic en palmolie vrij.
De zepen worden met de hand gemaakt, van het afwegen en mixen van de ingrediënten tot het snijden van de zepen. Omdat alles met de hand maken wordt wordt er extra aandacht besteed aan de mooie kleuren en patronen in de zepen en vormt het een waar kunst werk.

Gebruik:
Maak de zeep en de huid nat-Breng de zeep aan op een washandje/spons of rechtstreeks op de huid- Wrijf de zeep over de huid. -Spoel af met water.


INGREDIENTS: Cocos Nucifera Oil, Aqua, Brassica Campestris Seed Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Sodium Hydroxide, Benzyl Salicylate, Aniba Rosaeodora Wood Oil, Linalool, Montmorillonite, Sodium Carbonate, Illite, Geraniol, Limonene, Benzyl Benzoate, Pelargonium Graveolens Oil, Kaolin, Rosa Damascena Flower Extract, Santalum Austrocaledonicum Wood Oil, Jasminum Grandiflorum Flower Extract, Citronellol, Rosa Damascena Flower Oil, Benzyl Alcohol.

Gewicht 80 gram

Advies verkoopprijs € 7.95

Bewaaradvies: De zeep gaat langer mee als de zeep goed droogt tussen de wasbeurten door. Dit kan bijvoorbeeld op een zeepbakje dat het water laat weglopen. Bacteriën krijgen zo geen kans.

1866

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Volatile Handgemaakte zeep...

€ 4,45