AllClean desinfectie en reinigingsvloeistof 1 liter

AllClean desinfectie en reinigingsvloeistof 1 liter

€ 34,24
Exclusief belasting

Allclean van Reymerink is een aldehydevrij concentraat (2% verdunning) voor het desinfecteren en reinigen van pedicure instrumenten in één stap. Allclean kan gebruikt worden om instrumenten handmatig of met een ultrasoon te desinfecteren en reinigen. AllClean concentraat moet voor gebruik verdund worden volgens de tabel op het etiket.

*Bestel AllClean RT speciaal voor roterende instrumenten.

Toepassing:

Voor medische instrumenten zoals messen, scharen, pincetten etc.

Verwijder, indien van toepassing, zichtbaar vuil voor desinfectie. Dompel de instrumenten onder in een oplossing van Allclean en controleer of de voorwerpen volledig onder het oppervlak zijn en zorg ervoor dat er geen lucht achterblijft.

Laat de hulpmiddelen voor de aanbevolen tijd onder water. Scharen en klemmen moeten vóór de onderdompeling worden geopend. Raadpleeg de instructies van de fabrikant. Laat de instrumenten voor de juiste contacttijd ondergedompeld volgens de werkzaamheidstabel.

Na de desinfectie haalt u de voorwerpen uit de oplossing en spoelt u deze grondig na met veel drinkwater. Gebruik geen alcohol of alcoholpreparaten voor het drogen om beschadiging van kwetsbare onderdelen van het hulpmiddel te voorkomen.

Meer informatie over AllClean desinfectie en reinigingsvloeistof 1 liter

Het desinfectiemiddel Allclean voor instrumenten is compatibel met de meeste medische hulpmiddelen. Het is geschikt voor het reinigen en desinfecteren van medische hulpmiddelen inclusief starre en flexibele endoscopen.

Allclean is:

- Bacteriedodend

- Mycobacteriedodend

- Schimmeldodend

- Gistdodend

- Virusdodend tegen Norovirus en omkapselde virussen, bijv. HBV, HCV, HIV

Kenmerken:

- Breed inzetbaar - voor alle instrumenten, inclusief roterend instrumentarium.

- Geteste effectiviteit met breed werkingsspectrum tegen bacteriën, gisten en een aanzienlijke hoeveelheid virussen. Beperkt virucide (omkapselde virussen incl. HBV, HCV, HIV en coronavirussen), norovirussen en polyomavirussen.

- Getest volgens de allerlaatste methoden van de VAH (Duits instituut voor de certificering van desinfectiemiddelen) en de Europese normen.

- Kostenbesparend door lage toepassingsconcentratie.

- Zeer goede materiaalcompatibiliteit door speciale corrosieremmers.

- De houdbaarheid van de gebruiksoplossing bedraagt max. 14 dagen.

- Bewaar Allclean tussen de 10 en 25 graden en bewaar het goed gesloten op een droge en geventileerde plaats, stel het niet direct bloot aan zonlicht.

10715

Specifieke referenties

Downloaden

gebruiksinstructie allclean

Downloaden (5.28M)
Commentaar (0)

AllClean desinfectie en...

€ 34,24