Gabbiano Fine Gold Roll Speed-kapperskruk

Gabbiano Fine Gold Roll Speed-kapperskruk

€ 241,00
Exclusief belasting

Gabbiano is een luxueus Italiaans merk van kappersapparatuur en -meubilair, dat zich onderscheidt door betrouwbaarheid, kwaliteit en esthetiek, evenals een hoog gebruikscomfort. Het aanbod omvat een grote keuze aan functionele salonuitrustingselementen, zoals fauteuils, wasunits en infrazones.

Luxe kapperskruk met een unieke afwerking

De Gabbiano Fine Gold kapperskruk overtuigt door zijn unieke uitstraling. De zitting is gemaakt van glanzend leer dat metaal imiteert en is passend geprofileerd, zodat u ook bij lange behandelingen comfortabel kunt werken. Door de hoogteverstelling kunt u het meubel aanpassen aan de individuele behoeften van de gebruiker.

Grote mobiliteit voor hoog werkcomfort

Door de effectieve gasveer verstel je de zithoogte binnen 54-74 cm, waardoor je hem heel eenvoudig aan jouw voorkeuren kunt aanpassen. Een aanzienlijke verbetering is de mogelijkheid om de stoel zelf volledig te draaien, wat bewegingsvrijheid garandeert. Rubberen wielen zorgen voor een soepele beweging zonder te blokkeren bij het verplaatsen van de kruk. ABEC-7-lagers garanderen een soepele, probleemloze werking en aanzienlijke mobiliteit. Dit alles heeft een aanzienlijke invloed op het gebruikscomfort.

Een uniek ontwerp dat in het oog springt

Het unieke uiterlijk van de kruk is onvergetelijk, hij ziet er uiterst elegant uit en zal een stijlvol element zijn in elk interieur. Het is perfect voor zowel kappers- als schoonheidssalons. Het verchroomde frame en het stabiele vijfsteronderstel met rubberen wielen zorgen voor veilig gebruik, aanzienlijke mobiliteit en de mogelijkheid om aan te passen aan uw wensen. Een goed geprofileerde zitting in de vorm van een zadel, gevuld met vervormingsbestendig schuim, garandeert comfort voor de gebruiker. De hoes van glanzend kunstleer in goudtinten is gemakkelijk schoon te maken, duurzaam en bestand tegen vocht.

De exacte afmetingen staan ​​vermeld op de laatste foto.

Aandacht. De kleur van de zitting is anders dan de kleur van het onderstel.

Details:
Kleur: goudtinten
Zittingbekleding: kunstleer
Zittingvulling: schuim
Wiellagers: ABEC-7
Wielmateriaal: rubber

148127

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Gabbiano Fine Gold Roll...

€ 241,00