Kappersstoel Gabbiano Malaga Goud Zwart

Kappersstoel Gabbiano Malaga Goud Zwart

€ 590,00
Exclusief belasting

De Kappersstoel Gabbiano Malaga Goud Zwart is een professionele Kappersstoel. De hoogte van de stoel is verstelbaar tussen 52 cm en 68 cm cm d.m.v een hydraulische pomp. De Kappersstoel Gabbiano Malaga Goud Zwart beschikt over een stevige voet en kan 360º draaien om zijn as. De Eco-leder stoffering van deze kappersstoel is makkelijk schoon te maken en zorgt voor een luxe uitstraling. Klassieke kleuren en decoratieve elementen in goudtinten geven deze kappersstoel een ​​elegante uitstraling. Hoge functionaliteit zorgt voor comfort voor zowel kappers als gebruikers De Kappersstoel Gabbiano Malaga Goud Zwart is gemakkelijk in elkaar te zetten en heeft een garantie van 1 jaar

Functionaliteit, comfort en betrouwbaarheid

Dankzij de duurzame hydraulische pomp kunt u het zitniveau binnen 52-68 cm aanpassen, zelfs als de cliënt op de stoel zit. Dit garandeert ergonomischer werken, dankzij de mogelijkheid om de hoogte efficiënt aan te passen aan de lengte van zowel de klant als de kapper. De comfortabele rugleuning zorgt ervoor dat u de juiste houding kunt aannemen en geeft steun aan de rug , wat vooral belangrijk is bij urenlange behandelingen.
Doordachte oplossingen

Een stevige, vierkante basis zorgt voor stabiliteit tijdens gebruik. Door het gladde oppervlak is dit element gemakkelijk schoon te houden. Een brede zitting, gevuld met passend hardschuim, zorgt voor een hoog gebruikscomfort en gemak, zelfs tijdens urenlange behandelingen. De armleuningen bevinden zich op de juiste hoogte, wat een correcte positionering van de schouders van de cliënt mogelijk maakt - dit betekent dat hij zijn hoofd niet in zijn schouders steekt of onderuitzakt - waardoor de efficiëntie van behandelingen, inclusief knipbeurten, aanzienlijk wordt verbeterd.

Elegantie en hoog gebruikscomfort

De stoel is gevuld met schuim dat duurzaam is en niet vervormt , waardoor langdurig comfortabel gebruik mogelijk is. De bekleding is gemaakt van aangenaam aanvoelend kunstleer met een specifieke structuur. Dankzij het gebruik van dergelijk materiaal is de apparatuur bestand tegen vocht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken . De zwarte bekleding en decoratieve metalen oppervlakken die in goud zijn gelakt, geven het een tijdloze elegantie . Dankzij de kenmerkende klassieke afwerking ziet hij er in bijna elke ruimte geweldig uit.

De exacte afmetingen staan op de laatste foto.

Kenmerken:

52 cm minimale hoogte van de zitting
68 cm maximale hoogte van de zitting
Eco-leder Bekleding
360º Draaibaar

146704

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Kappersstoel Gabbiano...

€ 590,00