Kappersstoel Gabbiano Linz NQ Goud-Grijs

Kappersstoel Gabbiano Linz NQ Goud-Grijs

€ 569,00
Exclusief belasting

De elegante kapperstoel Linz van Gabbiano  is voorzien van een duurzame hydraulische pomp waarmee u de stoel in hoogte kunt verstellen. Dit vergemakkelijkt de verschillende behandelingen aanzienlijk en zorgt tegelijkertijd voor een hoog gebruikscomfort . Klassieke kleuren, eenvoudig design en decoratieve gepolijste elementen in goud geven het een smaakvolle uitstraling aan deze kappersstoel.
Efficiëntie, duurzaamheid en comfort

Hoogteverstelling is mogelijk dankzij een duurzame hydraulische pomp, waarmee u het zitniveau soepel kunt aanpassen binnen een bereik van 46-62 cm - zelfs als de cliënt op de stoel zit. Dit garandeert ergonomischer werken en zorgt ervoor dat de hoogte van de stoel vrijelijk kan worden aangepast aan de lengte van zowel de klant als de kapper. De passend geprofileerde rugleuning is bekleed met kunstleer en zorgt ervoor dat u een comfortabele houding kunt aannemen. Dit zorgt voor een uitstekende ondersteuning van de rug , wat vooral belangrijk is bij urenlange behandelingen. Een groot voordeel is het gat tussen de rugleuning en de zitting . Het maakt het gemakkelijker om de salon schoon te houden en zorgt ervoor dat u gemakkelijk het haar uit alle hoeken en gaten van de fauteuil kunt vegen, waardoor u tijd bespaart bij het voorbereiden van de werkplek tussen de klanten door.

Doordachte oplossingen

Een stevige, platte, ronde basis garandeert stabiliteit tijdens gebruik. Door het gladde oppervlak met spiegelafwerking is dit element gemakkelijk schoon te houden . De brede zitting met schuimvulling zorgt voor een hoog gebruikscomfort en gemak, zelfs tijdens vele uren behandelingen. Door de stoel uit te rusten met een volledig rotatiemechanisme wordt het werk van de kapper effectiever en comfortabeler. Een belangrijk voordeel is de voetsteun die bij dit model hoort, die een stabiele ondersteuning biedt aan de voeten van de gebruiker, en het decoratieve paneel zorgt voor een stijlvolle uitstraling. De armleuningen bevinden zich op de juiste hoogte, wat een correcte positionering van de schouders van de cliënt mogelijk maakt - dit betekent dat hij zijn hoofd niet in zijn schouders steekt of onderuitzakt - wat een nauwkeurige uitvoering van behandelingen, inclusief knipbeurten, duidelijk vergemakkelijkt.
Eenvoud en hoog gebruiksgemak

Het comfortabele meubel is gevuld met duurzaam, vervormingsbestendig schuim en de bekleding is gemaakt van aangenaam aanvoelend synthetisch leer. De gebruikte materialen zorgen voor langdurig comfortabel gebruik van het meubilair en maken de apparatuur bestand tegen vocht, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Bekleding in grijstinten en decoratieve elementen in goudkleuren geven het een tijdloze elegantie. De Gabbiano Linz NQ kappersstoel onderscheidt zich door een minimalistisch design, waardoor hij een uniek karakter krijgt en de stoel geweldig tot zijn recht komt in veel elegante salons.

Gedetailleerde afmetingen vindt u op de laatste foto.

Kenmerken
Hydraulisch in hoogte verstelbaar 46-62 cm
Onderstel: rond
Materiaal bekleding: kunstleer
Kleuren: grijs- en goudtinten

148062

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Kappersstoel Gabbiano Linz...

€ 569,00