Laufwunder Finish balsem met Granaatappel 75 ml

Laufwunder Finish balsem met Granaatappel 75 ml

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Aantal
0

Laufwunder Finish balsem met de exotische geur van granaatappel. Deze balsem gebruik je als laatste stap in het verzorgen van de voeten. Het trekt snel in en maakt de voeten zacht. De zoetige geur van verse appeltjes komt je tegemoet bij het uitsmeren van deze zachte voetencrème.

Met deze finish balsem maak je het verzorgen van de voeten compleet. Je gebruikt hem als laatste stap in de verzorging. De balsem trekt snel in en laat zich goed verdelen. De heerlijke exotische geur van granaatappel en de voedende eigenschappen van de balsem geven je voeten een ontspannend gevoel. Deze tube van 75ml neem je gemakkelijk overal mee naar toe zodat je altijd en overal kunt genieten van zachte voeten. De pompfles bevat 450 ml en kan handig worden gekocht met en zonder pom , dus al pompfles en als refill-eenheid.

Productspecificaties van de Laufwunder Finish balsem met Granaatappel
Intens verzorgende voetbalsem
Met de exotische geur van granaatappel
Sluit hiermee je voetverzorging routine af voor heerlijk zachte voeten
Trekt snel en en laat zich goed verdelen



Granaatappel in de huidverzorging

- Geschiedenis van de granaatappel: antioxidant voeding

De Engelse naam voor granaatappel pomegranate is afkomstig van het oud-Franse pomme garnete ofwel appel met zaad. Het verhaal gaat dat granaatappels uit Iran komen, in die tijd Perzië genoemd. Een fruitsoort dat in Griekse legendes en eeuwenoude teksten werd genoemd, waaronder de Bijbel. Sommigen geloven zelfs dat niet de appel, maar de granaatappel het verboden fruit in het Hof van Eden was. Het is dan ook een prachtige vrucht om te zien, met een glansrijke reputatie. Al eeuwen staat de vrucht bekend als symbool van gezondheid, vruchtbaarheid en een gelukkig, lang leven. Het werd in verschillende culturen bovendien zelfs gebruikt tijdens bruiloftsrituelen. In 1600 voor Christus werd de granaatappel naar Egypte gebracht, waar het niet alleen populair werd als voedsel (de Farao wilde altijd granaatappel bij de hand hebben), maar het ook werd gebruikt voor medicinale doeleinden. In de afgelopen jaren is granaatappel een beautytrend geworden, maar is dus al eeuwenlang bekend om zijn medicinale en beauty-voordelen.

- Voordelen van granaatappel voor je huid

De granaatappel heeft een hoge dosis vitaminen en antioxidanten. Het heeft tot drie keer zoveel antioxidanten als rode wijn en groene thee, waarbij het ook drie typen antioxidanten bevat. Granaatappelsap zou ook ondersteuning bieden aan het immuunsysteem, een gezonde bloedcirculatie helpen bevorderen en slagaders helpen schoonhouden. Een hele mondvol. Gezondheidsexperts zijn er in ieder geval fan van. Voor de huid wordt granaatappel vooral gebruikt in anti-aging- en zonproducten. Het is ideaal voor zowel een droge als vette huid, pigmentvlekjes en tekenen van acné.

- 3x een mooie huid dankzij granaatappel
Wat granaatappel nu precies doet voor een mooie huid? Het heeft drie werkingen die je niet wil missen bij de dagelijkse verzorging van je huid.

1: Granaatappel beschermt de huid
De krachtige antioxidanten in granaatappels helpen de schade door UV-stralen, vermoeidheid en luchtverontreiniging te beperken. Hierdoor blijft de huid (langer) beschermd. Zonschade, zoals pigment- en ouderdomsvlekjes op latere leeftijd, wordt zo voorkomen. Met een granaatappel-product versla je bovendien een doffe huid.

2 +3 : Granaatappel hydrateert en kalmeert de huid
De vrucht wordt geroemd vanwege zijn ontstekingsremmende eigenschappen. Neem: Garniers Hydra Bomb Tissue Masker, een masker met antioxidanten (waaronder die uit een granaatappel) die de conditie van je huid op een natuurlijke manier verbeteren en je huid een intense hydratatie boost geeft.

- Wat doet granaatappel voor een droge huid?
Eigenlijk is granaatappel geschikt voor elk huidtype. Het heeft zon verfijnde structuur dat het goed in de huid kan doordringen. Het verzacht een geïrriteerde, gebarsten en droge huid. Een mooie toevoeging in barre wintertijden dus. De vrucht bevat een Omega 5-vetzuur dat volop hydrateert en vochtverlies tegengaat.

- Wat doet granaatappel voor een vette of gecombineerde huid?
Zelfs een vette huid wordt blij van granaatappelextract in de dagelijkse verzorging. Acne-gevoelige huid? Granaatappel helpt onzuiverheden voorkomen, vermindert de kans op restlittekentjes en kalmeert kleine irritaties.

NL10383

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Laufwunder Finish balsem...

€ 4,95