Loupelamp Luxo KFM LED – 3 Dioptrie

Loupelamp Luxo KFM LED – 3 Dioptrie

€ 440,00
Exclusief belasting

De LED KFM is een nieuwe loupelamp van het bekende en toonaangevende merk LUXO. Een prachtige combinatie van design en techniek. De lamp heeft een 127 mm ronde lens en is voorzien van semicirculaire LED verlichting langs de glazen lens van 3 dioptrie.

KFM LED heeft een robuuste geheel metalen constructie met een strak design, een flexibele arm en een uitstekende lichtopbrengst. Deze Luxo loeplamp is geschikt voor werkzaamheden in schoonheidssalons of pedicurepraktijken.

5 jaar garantie!

Door de hoogwaardige balans arm en scharnieren blijft de lamp in elke gewenste positie staan. 
De metalen lampkop geeft hem een lange levensduur en zorgt er voor dat hij goed te reinigen is.

Kenmerken LED loupelamp LUXO KFM

  • De metalen armatuur en metalen behuizing zijn goed schoon te maken.
  • De armatuur is volledig vrij te bewegen en blijft in elke positie staan (scharnieren zonder hinderlijke fixatie schroeven).
  • 5 Dioptrie

Uitstekende optiek


De 127 mm lens van optische kwaliteit is van de hoogste kwaliteit, voor de best mogelijke kijkervaring. Dit, in combinatie met de krachtige LED-lichtbron, maakt KFM LED tot een van de beste multifunctionele loepen die momenteel op de markt zijn. De kwaliteit en exacte positionering van de LED's zorgt voor een vrijwel schaduwvrije vergroting en een uitstekende kleurweergave.

Maximale flexibiliteit en precisie
De flexibiliteit van de verbinding tussen lampkop en arm maakt exacte positionering eenvoudig. De veergebalanceerde arm zorgt voor maximale verticale en horizontale beweging en blijft altijd in de juiste positie zonder te driften.
De standaard uitvoering wordt geleverd met een 3D of 5D dioptrie glazen lens. Om de lens te beschermen tegen stof en om te voorkomen dat de armatuur per ongeluk in een brandend glas verandert, wordt een stoffen kap meegeleverd. Kleuren: Wit of lichtgrijs.

LED: lichtbron van de toekomst!
KFM LED is uitgerust met twee halfronde LED-modules met een totaal energieverbruik van slechts 11 W. De modules zijn dimbaar en schakelen zichzelf na 4 of 9 uur automatisch uit om energie te besparen. Light emitting diodes hebben een ongelooflijk lange levensduur. De diodes in KFM LED hebben een levensduur van 50.000 uur. Dat betekent 25 jaar of meer bij normaal gebruik. U hoeft nooit meer van lichtbron te wisselen!

KFM

Krachtige LED's

Automatisch afsluiten

Uitstekende optiek

Maximale flexibiliteit en precisie

5 jaar garantie

Specificaties:
Lichtbron
Geleverd met 2 halfronde LED-modules.
De gecorreleerde kleurtemperatuur (CCT) is 4000°K. Kleurweergave-index (CRI) is 80. De LED-modules zijn dimbaar, 1-100%.

Materiaal & kleur
Stalen arm, kap in aluminium. Kleur: Wit of lichtgrijs.

Montage
Standaard met tafelklem (AH klem). Andere tafelklemmen, geïntegreerde tafelbevestigingen en trolley zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Optiek
Standaard met 3 of 5 dioptrie kroon glazen lens. Voor extra vergroting kan een secundaire lens, 4D, 6D of 10D aan de loep worden bevestigd.

Stroomvoorziening
Geleverd met 2m kabel en stekker.

Armtechnologie & beweging
Parallelle arm met drie scharnieren. Armlengte is 105 cm.
Een afsluitfunctie is geïntegreerd. Het licht gaat automatisch uit na 4 of 9 uur.

Luxo Vergrootglaslampen worden erkend als het nummer één verlichte vergrotingssysteem ter wereld. Deze kwaliteitsloeplampen bieden een perfecte balans en flexibiliteit voor efficiënt werken en zorgen er altijd voor dat ze in de juiste positie blijven zonder af te zakken.

N40400

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Loupelamp Luxo KFM LED – 3...

€ 440,00