• Nieuw

GLOW Ringlamp 18" bsc met Statief 45W

€ 68,00
Exclusief belasting Geleverd binnen 4-5 werkdagen

De Glow ringlamp met een diameter van 45 centimeter is een praktische lamp die zorgt voor een uitstekende verlichting van de werkplek in een schoonheidssalon, kapper, wimper of tattoostudio, maar ook voor fotografie, video-opname en social media materialen. Schaduwvrije verlichting verbetert de prestaties van diverse behandelingen en het aanpassen van de lichtintensiteit en kleur zorgt voor meer werkcomfort.

Veelzijdige instellingen:
Binnenin de lampring bevinden zich knoppen waarmee je de kleurtemperatuur traploos kunt aanpassen in een breed bereik van 3000 tot 6000 K, de lichtintensiteit in 12 niveaus kunt regelen. Met de afstandsbediening kun je het licht op afstand veranderen. Deze functionaliteiten zorgen voor extra flexibiliteit bij het gebruik van de lamp. Montage op een stevig statief garandeert comfort bij het werken in een schoonheidssalon, tattoo studio of thuis. Bovendien bevinden zich in de lampring maximaal drie schroefdraadadapters voor het monteren van een flexibele telefoonhouder, die bij de set is inbegrepen en - waarmee u de klem tot maximaal 15 cm kunt verlengen - geschikt is voor de meeste smartphones die op de markt verkrijgbaar zijn . Via de USB-ingang aan de achterkant van de lampring kunt u uw telefoon aansluiten om op te laden terwijl deze in gebruik is. Deze lamp heeft dus geen RGB kleuren maar alleen de lichtsterkte en temperatuur kan worden aangepast.

Functioneel ontwerp
De grote diameter van de lampring zorgt voor een brede, uiterst diffuse en delicate lichtbundel. De lichtgewicht en duurzame constructie van het statief met antislipvoetjes zorgt voor aanzienlijk comfort en stabiliteit tijdens gebruik. Dankzij het telescopische frame kunt u de hoogte vergrendelen tussen 40 en 210 cm, waardoor u de verlichting eenvoudig aan uw wensen kunt aanpassen. Dankzij de kleine kogelkop die in de set wordt meegeleverd, kan de lamp eenvoudig worden gemonteerd en kan de hoek vrij worden aangepast.
Opmerking. Lees voor gebruik de instructies zorgvuldig door en installeer het product op de juiste manier.
De set bevat: ringlicht, netsnoer, statiefelementen, handleiding, telefoonhouders, afstandsbediening.

Gegevens:
Framekleur: zwart
Lichtkleur: 3000-6000K
CRI: RA > 83
Ringdiameter: 45 cm
Statiefhoogte: 40-210 cm
Kabellengte: 200 cm
Vermogen: 45W
Ingangsspanning: 220-240V

148022

Specifieke referenties

Commentaar (0)

GLOW Ringlamp 18" bsc met...

€ 68,00