Inbouw stofafzuiging voor nageltafel zwart

Inbouw stofafzuiging voor nageltafel zwart

€ 99,95
Exclusief belasting Geleverd binnen 3-5 werkdagen

Deze Momo Nagelstof-afzuiger inbouw is geschikt voor professionele Nailstyling. Mooi design, modern design, stille, krachtige en effectieve nagelstof- afzuiger voor in de nageltafel, compleet met aan en uitschakelaar en verwisselbaar stofzakje.


Een onmisbaar apparaat voor het stylen van nagels


Met de ingebouw stofafscheider Momo S-41 kunt u gemakkelijk behandelingen uitvoeren met een nagelfrees, inclusief nauwkeurige manicure. Het apparaat, ontworpen om in het werkblad van een bureau te worden geïnstalleerd, beantwoordt aan de behoeften van stylisten en beschermt effectief de longen van zowel werknemers als klanten tegen stof dat ontstaat tijdens behandelingen.


Hoge snelheid ventilator


Nagelstylisten worden, vooral als ze met een knipper werken, blootgesteld aan langdurig contact met stof. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de lucht goed wordt gezuiverd met een efficiënte luchtafvoer. De redelijk stille, snelle ventilator van de Momo S-41- garandeert comfort en veiligheid op het werk. Het apparaat zuigt efficiënt stof op, dat rechtstreeks in een speciale zak terechtkomt. Om volledige veiligheid te garanderen, moeten stofzakjes regelmatig worden vervangen. U kunt op onze website een vervangbare vervangende stofzak verkrijgen.
De robuuste inbouw nagelstofafzuiger is ontworpen om in je eigen nageltafel te worden gemonteerd. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen. Het heeft een metalen behuizing, een sterke, zware motor met een zuigturbine. Het zal zeker helpen om de hygiëne op de werkplek te creëren, het absorbeert tot 99% van het stof, wat het werken aangenaam maakt.


Oplossingen voor functionaliteit


De mogelijkheid om de absorber in het bureaublad te installeren is een uitstekende oplossing die zowel de esthetiek als de functionaliteit van de werkplek verbetert. Dit maakt het handhaven van hoge hygiënenormen in de salon veel minder veeleisend. De absorber ziet er esthetisch aantrekkelijk uit en neemt geen waardevolle bureauruimte in beslag, wat de organisatie van de werkplek aanzienlijk vereenvoudigt. De locatie zorgt voor een aanzienlijke verbetering van de werkergonomie.

Modern, minimalistisch ontwerp


Dit model is niet alleen functioneel maar ook stijlvol. Het eenvoudige ontwerp en het metalen rooster met een interessant ontworpen absorptiegat geven het een futuristische uitstraling die de aandacht van klanten trekt en het tot een onderscheidend en gedenkwaardig element van de woonkamer maakt. Door de gelakte oppervlakken ziet de stofabsorber er uiterst elegant uit, maar is hij tegelijkertijd duurzaam, gemakkelijk schoon te maken en functioneel.

Hoe te gebruiken:

• Plaats een stofzak onderaan het apparaat.
• Sluit het apparaat aan op het netsnoer.
• Zet de afzuiging aan met een schakelaar.
• Als u klaar bent, zet u het apparaat uit en leegt u de stofzak.

Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door.
Leveringsomvang: losse inbouwafzuiging, twee wegwerpstofzakken, handleiding.

Gegevens:
Aantal ventilatoren: 1
Vermogen: 40W
Spanning: 220-240V
Afmetingen van het apparaat: 30x17x7,5 cm (specifieke afmetingen zie laatste foto)
Diameter afzuiggat: 12-15 cm
Garantie: 12 maanden

132455

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Inbouw stofafzuiging voor...

€ 99,95