Nagelriemolie - CUTICLE OIL DROPS - WATERMELON 30ML

€ 4,30
Exclusief belasting

Hive solutions cuticle oil 30 ml extra grote inhoud ( normale gangbare olie is 11 of 15 ml)

Als ervaren nagelstyliste of schoonheidsspecialiste weet u dat u uw klanten op extra kleine details letten bij een behandeling. HIVE Solutions gelooft niet dat een dergelijke toewijding genoegen zou moeten nemen met een standaard behandeling, dus ontwierpen ze hun nieuwe assortiment nagelriemoliedruppels 30ml met professionele therapeuten.

Of het nu gaat om het aanbrengen van 4 verschillende seizoenskleuren, of het begin van een hoogwaardige manicure, het verzorgen van de nagelriemen is de basis voor het behalen van fantastische nagelresultaten. Dankzij HIVE Solutions heeft nagelriemverzorging er nog nooit zo goed uitgezien of zo'n heerlijke geur gehad, met de nieuwe reeks prachtig gekleurde en geurende oliën.

Voedt en hydrateert onmiddellijk droge of beschadigde nagelriemen.

Nagelriemolie  - WATERMELON 30ML

Speciaal samengesteld met avocado-olie en vitamine E om de droge of beschadigde nagelriemen en de omliggende huid te voeden en onmiddellijk te hydrateren. De nagelriemoliedruppels zijn verrijkt met de verfrissende geur van watermeloen.

Breng eenvoudig een kleine hoeveelheid aan op de nagelriem en masseer tot het geabsorbeerd is.

Veganistisch, vrij van parabenen en dierproefvrij

Watermeloen geur

Bevat avocado-olie en vitamine E

Verzorgt droge of beschadigde nagelriemen

 

Verkrijgbaar in drie varianten Watermelon, Passion Fruit & Blueberry, de veganistische en parabenenvrije oliën zijn speciaal samengesteld met avocado-olie en vitamine E. Biedt voeding en onmiddellijke hydratatie aan droge of beschadigde nagelriemen en de omliggende huid.

Terwijl uw klanten tijdens hun behandeling beslissen welke van de drie fantastische geuren op fruitbasis hun favoriet is, vormen de opvallende oliën een ideaal displayproduct voor de detailhandel. Voor Salons is dit een gemakkelijke verkoopkans na de behandeling. Klanten kunnen de gezondheid van hun nagels behouden tussen afspraken door eenvoudig een kleine hoeveelheid op de nagelriem aan te brengen en te masseren totdat het is geabsorbeerd.

Watermeloen Nagelriemolie Druppels 30ml

 HOB5715

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Nagelriemolie - CUTICLE OIL...

€ 4,30