Unigloves Nitril Handschoenen Orange Pearl 100 st

Unigloves Nitril Handschoenen Orange Pearl 100 st

€ 7,50
Exclusief belasting

Oranje Poedervrije Nitril Handschoenen voor eenmalig gebruik zijn veelzijdige, voedselveilige hygiënische en beschermende handschoenen. De wegwerphandschoenen worden gebruikt in de gastronomie en industrie, maar ook in ziekenhuizen en medische praktijken, evenals in cosmetica- en kapsalons. Nitril Handschoenen in de kleur Oranje zijn ook populair op evenementen. De handschoenen zijn getest volgens de PBM-verordening (EU) 2016/425 en de Europese normen EN 374, EN 420 en EN 455. Het Pearl-materiaal is waterdicht, extreem scheurvast en biedt bescherming tegen virussen, schimmels en bacteriën. Het latex-, thiuram- en eiwitvrije nitril is bovendien hypoallergeen en uiterst zacht voor de huid. De opgeruwde vingertoppen zorgen voor een veilige grip zonder de tactiele gevoeligheid te beperken. De flexibele pasvorm maakt het aan- en uittrekken van de handschoenen gemakkelijk en comfortabel. Het ontwerp met twee handen maakt ook snel en afwisselend gebruik mogelijk.

Deze premium handschoenen zijn uitermate geschikt voor gebruikers met een latexallergie aangezien deze gemaakt zijn van nitril en dus geen latex bevatten. Dankzij de opgeruwde vingertoppen hebben de Unigloves nitril handschoenen een zeer goede grip, ook bij vochtige omstandigheden.

Onderzoekshandschoenen van Unigloves zijn uitstekende, sterke, comfortabele handschoenen. Ze zijn niet gepoederd en 100 % latexvrij, ze veroorzaken geen irritatie van de huid en laten uw handen niet zweterig en bedekt met poederachtige resten achter.

Eigenschappen:

Micro-geruwde vingertoppen voor goede grip

Handschoenen gemaakt van nitril

Zowel geschikt voor de rechter als linkerhand, met rolrand.

Beschermd tegen bacteriën, virussen en schimmels.

AQL 1.5

Latexvrij

Poedervrij

Aangenaam draagcomfort

High Quality - disposable

Normen:

Gefabriceerd volgens EN 455 1-4

EN ISO 374-1 EN 374-4 EN 374-5

Specificaties:

Verkrijgbaar in de Maten XS, S, M

Doosje 100 stuks

Kleur Oranje

Unigloves Pearl nitril handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse moderne en frisse kleuren.

4601

Specifieke referenties

ean13
4260503143680
Commentaar (0)

Unigloves Nitril...

€ 7,50