• Aanbieding!
  • -€ 0,50
  • - € 0,50

Aloë Vera Inleg zooltjes

€ 2,00
€ 2,50
Exclusief belasting

Aloë Vera inlegzolen gaan eeltvorming en zweetvoeten tegen!

aloë vera inlegzolen zijn sterke comfortabele inlegzolen verrijkt met al het goede van aloë vera. Aloë vera bezit veel specifieke stofjes die een positief effect hebben op de algemene gezondheid, in het bijzonder de huid. Zo houdt Aloë vera uw huid soepel en glad, werkt het beschermend en aansterkend, zorgt voor koeling en kalmering van de huid en heeft het een positieve invloed op de vochtcirculatie van de huid.

Deze specifieke eigenschappen maken de aloë vera inlegzool uniek. De goede schokdemping van de inlegzolen geven optimaal comfort. De bovenlaag bestaat uit katoen en neemt bijzonder goed vocht op. De carbosan foam tussenlaag verrijkt met aloë vera gaat bacteriegroei, zweetvoeten en eeltvorming tegen. De antislip onderlaag zorgt voor een goede stabiliteit in de schoenen. Uiteraard met de goede pasvorm die u van ons gewend bent.

In combinatie met Pedicare zalf tegen zweetvoeten versterkt u het effect! Dit middel maakt uw voeten geurloos, vermindert de transpiratie en doet overtollig eelt verdwijnen.

2 stuks in verpakking

Verkrijgbaar in maat 36 t/m 42

Advies verkoopprijs eindgebruiker inclusief btw: € 9,95

1080

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Aloë Vera Inleg zooltjes

€ 2,50 € 2,00