PodoMobile Maxi Pedicure Trolley Grey Blue

PodoMobile Maxi Pedicure Trolley Grey Blue

€ 428,00
Exclusief belasting

PodoMobile Maxi Pedicure Trolley Brush Black

Deze prachtige grote pedicure koffer van PodoMobile heeft haar naam te danken aan pure professionaliteit.
Massief rubberen wielen die bovendien gelagerd zijn en speciaal gemonteerd met platte wiel moeren, dit om te voorkomen dat je blijft haken achter bijvoorbeeld een deurpost.
De PodoMobile Maxi heeft bovendien een open draaibare instrumententafel ( bovenkant trolley) die netjes recht uitgeklapt kan worden om diverse instrumenten netjes op een dental towel neer te leggen voor gebruik.
De PodoMobile Maxi heeft bovendien een grote instrumenten lade met een speciale instrumenten devider zodat uw instrumenten tijdens transport niet door elkaar geraken.
Ook heeft de PodoMobile een uitneembare plateau om zelf te bepalen qua hoogte wat u mee wilt nemen tijdens uw behandelingen.
Tevens heeft de PodoMobile in haar open slaande deuren diverse uitneembare instrumenten houders die d.m.v. klittenband vast gemaakt worden, deze kunnen in zijn geheel op de open draaibare instrumententafel geplaatst worden.
Er is een speciale positie gecreëerd in de PodoMobile voor uw pedicuremotor die u bovendien vast kunt zetten tijdens vervoer met twee geplaatste gordels gemaakt van velcro klittenband.
De PodoMobile heeft een speciaal geplaatste wandcontactdoos ( stopcontact ) om uw motor zonder enige moeite aan te sluiten, aan de buitenzijde van de PodoMobile kunt u een snoer aansluiten voor electriciteit.
De PodoMobile is voorzien van een telescopische trek-duw beugel.

De PodoMobile is speciaal geproduceerd van onbreekbaar materiaal n.l. HDPE gelamineerd met aluminium.

De maten van deze pedicure koffer zijn:

Hoogte: 64 cm inclusief de wielen.
Breedte: 43 cm.
Diepte: 30 cm.
Het vak om uw pedicure motor in te plaatsen is 40 cm breed en 24,5 cm diep.

gewicht 12.2 kg

Garantie: 24 maanden.

De Podomonium Ecomonium, Ecomonium Plus en Dolphin passen gemakkelijk in deze pedicure koffer.
De meeste andere merken pedicuremotoren passen ook in de PodoMobile trolley.

Optioneel is er een speciaal op maat gemaakte Pedicuremotor electra kabel van 30 cm voor de binnenzijde van deze trolley.

230025

Specifieke referenties

Commentaar (0)

PodoMobile Maxi Pedicure...

€ 428,00