Depigmenting Peeling 1% Tranexamzuur en Ficin 200 ml

Depigmenting Peeling 1% Tranexamzuur en Ficin 200 ml

€ 11,50
Exclusief belasting

DEPIQ PRO SYSTEEM Depigmenterende peeling met tranexaminezuur 1% en ficine

Een uitzonderlijk effectieve en tegelijkertijd zachte peeling met depigmenterende eigenschappen. Peeling is gebaseerd op geconcentreerde actieve ingrediënten die de strijd tegen huidverkleuring en fotoveroudering ondersteunen. Door de combinatie van 1% tranexaminezuur en zoethoutextract kun je het proces van melaninevorming in de huid in verschillende stadia remmen, waardoor de vorming van verkleuringen wordt beperkt en herhaling ervan wordt voorkomen. De aanwezigheid van ficine – het sterkste exfoliërende proteolytische enzym, bevordert de vernieuwing van epidermale cellen en de vermindering van donkere vlekken. Verrijkt met nerolihydrolaat, egaliseert de huidtint en geeft de teint een stralend uiterlijk.

Indicaties:

voor alle huidtypes die gevoelig zijn voor hormonale, zongerelateerde en post-inflammatoire verkleuringen, beïnvloed door fotoveroudering.

Contra-indicaties:

Allergie voor één van de ingrediënten van het product.

Hoe te gebruiken:

Breng een gelijkmatige laag peeling aan op gezicht, hals en decolleté, laat 10 minuten inwerken, spoel daarna af met lauw water en dep ze droog
Indicaties: voor alle huidtypes die gevoelig zijn voor hormonale, zon- en post-inflammatoire verkleuringen en die last hebben van het probleem van fotoveroudering.

Actieve ingrediënten
Aqua, Citrus Aurantium Amara (bittere sinaasappel) Bloemenwater, Glycerine, Xanthaangom, Tranexaminezuur, Ficine, Natriumhydroxide, Fenoxyethanol, Caprylylglycol.

Inhoud 200 ml

149599

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Depigmenting Peeling 1%...

€ 11,50