Apis-Ferulinezuur 40% 30 ml

Apis Ferulinezuur 40% 30 ml

€ 17,95
Exclusief belasting

Ferulinezuur ( Ferulic Acid) 40% is een peelingpreparaat met pH 1,9 op basis van ferulazuur. heeft sterke antioxiderende eigenschappen, voorkomt huidverouderingsprocessen, verbetert de conditie en kleur van de huid, beschermt tegen fotoveroudering en stimuleert bovendien de afweermechanismen van de huid. Ferulinezuur vermindert de vorming van vrije radicalen en beschermt cellen tegen de schadelijke effecten ervan.

Voor de rijpe en droge huid die zijn stevigheid en flexibiliteit heeft verloren, grijze, vermoeide huid met verkleuringen en symptomen van veel voorkomende acne en acnelittekens.

Indicaties: voor de rijpe, droge, niet stevige en elastische, grijze, vermoeide huid met verkleuringen, met klachten van acne vulgaris en acnelittekens.

Actieve ingrediënten:

Ferulazuur - het is een krachtige antioxidant. Het stimuleert de synthese van elastine- en collageenvezels. Het heeft ontstekingsremmende effecten en vermindert erytheem en roodheid. Het voorkomt de vorming van verkleuringen en vermindert de bestaande. Hydrateert de huid optimaal.

Inhoud: 30 ml

122662

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Apis Ferulinezuur 40% 30 ml

€ 17,95