Apis AML Complex Azelaïnezuur, Amandel, Melkzuur 30% 30 ml

Apis AML Complex Azelaïnezuur Amandelzuur Melkzuur 30% 30 ml

€ 19,95
Exclusief belasting

AML 30% peeling complex met pH 2, bestaande uit: azelaïnezuur, amandelzuur en melkzuur. Exfolieert op zachte wijze dode epidermale cellen, verbetert de huidstructuur, maakt rimpels glad en verlicht verkleuringen door de zon optimaal. AML peeling complex heeft antibacteriële, anti-mee-eter en ontstekingsremmende eigenschappen. Stimuleert het proces van huidcelvernieuwing, reguleert de talgafscheiding.

Geschikt voor de rijpe en droge huid die zijn stevigheid en flexibiliteit heeft verloren, grijze, vermoeide huid met verkleuringen en symptomen van veel voorkomende acne en acnelittekens

Indicaties: voor de acnehuid, atopische huid, met verkleuring, huid gevoelig voor erytheem, rosacea, psoriasis en vatbaar voor ontsteking van de haarzakjes. Geschikt voor de rijpe en droge huid die zijn stevigheid en flexibiliteit heeft verloren, grijze, vermoeide huid met verkleuringen en symptomen van veel voorkomende acne en acnelittekens.

Actieve ingrediënten:

Azelaïnezuur - het heeft ontstekingsremmende en antibacteriële effecten. Vermindert erytheem bij rosacea, verheldert verkleuringen.

Amandelzuur – het helpt het collageen in de huid te stimuleren, waardoor het steviger en elastischer wordt. Het heeft een sterk verfrissend effect. Amandelzuur verbetert de huidtint aanzienlijk door deze te verhelderen, reguleert seborrhea en helpt bij de strijd tegen acne.

Melkzuur - het hydrateert en hydrateert de huid, waardoor het juiste vochtniveau in de opperhuid behouden blijft. Dankzij dit effect is de huid zacht, glad en stralend.

Inhoud 30 ml

122661

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Apis AML Complex...

€ 19,95