Volatile Witte klei 150 gr

Volatile Witte klei 150 gr

€ 4,85
Exclusief belasting

Een geneeskrachtige klei met een sterk zuiverend en genezend effect. Deze witte klei is te gebruiken voor maskers in het gezicht, speciaal geschikt voor de gevoelige huid. Mengen met warm water tot dikke pap en eventueel enkele druppels essentiële olie toevoegen.

Werkt tevens regenererend, afvoerend, het verbetert de doorbloeding. Effectief inzetbaar bij uitwendige huidverzorging zoals het vertragen van de gevolgen van het ouder worden, bij puistjes en mee-eters, ter verzorging en verzachting van de huid bij insectenbeten.

Witte klei is speciaal geschikt voor de gevoelige huid, de rode huid en de babyhuid.

Een lekker gezichtsmasker voor de oudere huid: 2 eetlepels witte klei aanlengen met wat water tot een stevig papje. Voeg er een scheutje vette plantenolie en 2 druppels ylang ylang aan toe.

Het kleimasker absorbeert de gifstoffen die zich in de huid hebben verzameld, verwijdert de dode huidschilfers, verstevigt de huid en steunt de genezing van huidirritaties. Witte klei is ook zeer goed inzetbaar bij zweetvoeten, eventueel in combinatie met een paar druppels salie of tea tree. Het kan kan als alternatief worden gebruikt voor talkpoeder bij baby’s.

pot 150 gr

8715542012108

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Volatile Witte klei 150 gr

€ 4,85