Eau de Cologne & Pre/After Shave Emulsion -Alt-Innsbruck

Alt-Innsbruck - Set Eau de Cologne & Pre/After Shave Emulsion

€ 3,85
Exclusief belasting

Probeerset van twee producten van Alt-Innsbruck , Eau de Cologne & Pre/After Shave Emulsion

Alt-Innsbruck Pre- en aftershave-emulsie

 

De Alt-Innsbruck Pre- en After Shave Emulsion is geliefd bij liefhebbers, deels vanwege de suggestieve geur van echte Virginia-tabak. De belangrijkste reden is echter dat de unieke geur en de plantaardige ingrediënten ervoor zorgen dat dagelijks scheren een verfrissende en plezierige ervaring is. De Alt-Innsbruck Pre and After Shave emulsie kan voor en na het scheren worden aangebracht.

Geschikt voor alle huidtypes - Alt-Innsbruck Pre- en After Shave Emulsion.

De Alt-Innsbruck Pre- en After Shave Emulsion maakt scheren tot een luxe ervaring. Hoogwaardige ingrediënten - zoals tarwekiemolie - hydrateren de huid en voorkomen dat deze rood en gestrest wordt, kamfer werkt ontsmettingsmiddel en menthol geeft een verkoelend effect dat altijd prettig aanvoelt na het scheren.

 

De Alt-Innsbruck Pre- en After Shave Emulsion belooft een perfecte scheerbeurt en ondersteunt het zelfregeneratiemechanisme van de huid. Het is volledig vrij van minerale oliën, siliconen en kunstmatige emulgatoren. Bovendien is het product gemaakt zonder kunstmatige kleurstoffen of conserveermiddelen - nog een reden waarom de Alt-Innsbruck Pre- en After Shave Emulsion geschikt is voor zelfs de meest gevoelige huid. Het is verkrijgbaar als decoratieve plastic fles van 100 ml en is speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik.

Alt-Innsbruck Eau de cologne

De Alt-Innsbruck Eau de Cologne onderscheidt zich door zijn onmiskenbaar mannelijke aroma gecreëerd met echte Virginia-tabak, die onmiddellijk waarneembaar is als zowel top- als basisnoten.

De natuurlijke en zeer aromatische extracten maken van scheren een unieke ervaring. Het hoge aandeel menthol verkoelt en verfrist de huid tegelijkertijd - een effect dat uren aanhoudt. Overigens - een bewijs van de uniciteit en het grote succes van dit product is dat de formulering sinds 1953 niet is veranderd.

Tip: Alt-Innsbruck Eau de Cologne kan het hele jaar door dagelijks gedragen worden!

 

Een zeldzame geur.

Met zijn mannelijke geur is de Alt-Innsbruck Eau de Cologne al vele jaren een favoriet. Dit is niet verwonderlijk - de Alt-Innsbruck Eau de Cologne is tenslotte onderscheidend, verfrissend en ongebruikelijk. Het kan bijvoorbeeld als parfum voor overdag worden gedragen of direct na het nat of droog scheren op de huid worden aangebracht - het is zeer effectief bij het voorkomen van scheeruitslag.

 

4003

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Alt-Innsbruck - Set Eau de...

€ 3,85