SP Face Mask Starter Kit - Masker startset

SP Face Mask Starter Kit - Masker startset

Log in of maak een ACCOUNT aan om te bestellen.

Aantal
3

Maak nu zelf uw Vegan gezichtsmaskers met deze professionele ingrediënten van Strictly Professional Skincare.

De Strictly Professional Face Mask Starter Kit bevat SP Skincare-poeders, bloemenwater en toners van professionele kwaliteit om een ​​op maat gemaakte gezichtsmaskermix te creëren die kan helpen om de dagelijkse huidproblemen te kalmeren en te verminderen voor een verscheidenheid aan huidtypes, waaronder een droge huid, een vette en onzuivere huid en een gevoelige huid .

Ooit wakker geworden en een vlekkerige rode huid gehad? Ongewenste puistjes of whiteheads? Droge plekken? We zijn het er allemaal over eens dat er niets angstaanjagender is dan het gevoel te hebben geen controle meer te hebben over de gezondheid en esthetiek van uw huid. De Strictly Professional Face Mask Starter Kit biedt de perfecte ingrediënten.

Toverhazelaar en Fullers Earth werken effectief samen om huidirritatie te bestrijden, acne-puistjes te bestrijden en een vette huid te behandelen. Dit paar staat bekend als 'olie-absorbeerders' en staat bekend om hun ontstekingsremmende eigenschappen. Calamine Poeder draagt ​​bij aan vele factoren, voornamelijk om donkere vlekken of een ongelijkmatige teint te verlichten en het gezicht te hydrateren (resulterend in een algeheel verbeterde teint en textuur van de huid). Ten slotte kaolin, dat werkt als een natuurlijke ontgifter en exfoliator die geweldig is voor het verwijderen van dode en droge huid.

Deze set bestaat uit onderstaande producten:

1 x Rose Water 150ml,

1 x Witch Hazel 150ml,

1 x Magnesium Carbonate 50g,

1 x Calamine Powder 120g,

1 x Fullers Earth 100g,

1 x Kaolin 120g,

1 x Fine Oatmeal 180g,

1 x 4" Bowl,

1 x Mask Brush,

1 x Pk 2 Mask Removing Sponges,

Mixing Instructions.

SPB0550

Specifieke referenties

Commentaar (0)

SP Face Mask Starter Kit -...

€ 29,50