Toco-Tholin Balsem Speciaal 50 ml

Toco-Tholin Balsem Speciaal 50 ml

€ 8,15
Exclusief belasting

TOCO-THOLIN® heeft vier soorten Balsem.


Deze Balsem Speciaal is vervaardigd volgens een Oosterse formule en te koop in een pot van 50 ml en 250 ml. Voor de verzorging van spieren en gewrichten wordt deze balsem ook veel gebruikt in de sportverzorging.


Balsem Speciaal is Extra Sterk en werkt tot diep in de huid door. Deze balsem kan zowel warm als koud worden op de huid.


Deze balsem is ook verzachtend voor de luchtwegen. Hiervoor borst en/of rug inwrijven en warm houden.Ingekapseld in de balsem, verdampen de etherische oliën niet zo snel waardoor de werking langer is. Ook kan op deze manier een groter oppervlak van de huid bereikt worden.Op de huid aangebracht dringen de etherische oliën diep in de spieren door. Ze worden snel opgenomen en bevorderen de doorbloeding IN de spieren. Dit zorgt voor een natuurlijke snellere afvoer van afvalstoffen.Al onze Balsems zijn zacht bij lichaamstemperatuur en laten zich goed over de te masseren oppervlakte verdelen.

*Dun opbrengen en afdekken heeft een verwarmende invloed in de spieren. Dik opgebracht en niet afgedekt verkoelt, mede doordat het buitenste deel van de oliën verdampt, dus ook geschikt bij spierontstekingen.Onze Balsems bevatten GEEN Methylsalicylate!Alle TOCO-THOLIN-producten zijn Dierproefvrij!

06501051

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Toco-Tholin Balsem Speciaal...

€ 8,15