Clinic Club Wonderland Mobiele Manicuretafel Koffermodel

Clinic Club Wonderland Mobiele Manicuretafel Koffermodel met bluetooth music

€ 399,00
Exclusief belasting

Met de KOFFERMODEL MOBIELE MANICURETAFEL MET BLUETOOTH MUSIC van CLINIC CLUB WONDERLAND haal je echt luxe in huis !

Een prachtige luxe nageltafel met ook nog eens een bluetooth muziek systeem zodat je tijdens een nagel sessie ook nog eens naar je favoriete muziek kan luisteren…gaaf toch!
Deze Wonderland Tafel is makkelijk te vervoeren in de auto om ter plaatse bij een cliënt haar nagel te doen of wat dacht je er van om bijv in een verzorgingstehuis van deur tot deur te gaan met een gezellig muziekje op…leuk toch.
Deze  luxe  manicuretafel heeft maar liefst 4 laden en een royale boven blok waar je diverse lakjes in kan zetten of bv je gellakken of wat je ook maar kan bedenken.
De onderste lade is prima geschikt om bv een UV Lamp in op te bergen bovendien worden alle laden gesloten met een deur tijdens de rit van cliënt naar cliënt.
Deze Wonderland Tafel misstaat natuurlijk ook niet in jouw salon of haarstudio en is dan ook ideaal om naar gebruik op een makkelijke en kleine manier op te bergen.

Je kan het geheel in en uitklappen in luttele seconden , dus dames en heren lets go Mobile!
4 stabiele wielen maken deze Wonderland tafel uniek zodat je zonder hobbel en gebobbel naar de cliënt kan lopen met een extra in hoogte te verstellen trolley, deze trolley zorgt er voor dat je niet gebukt gaat lopen tijdens het rijden en is dan ook in hoogte verstelbaar.
Je kunt al je materialen opbergen in de Wonderland tafel van lamp tot nagelfrees, ook vele make-up kwasten en tools passen in deze schitterende Wonderland tafel.

De hele nieuwe Clinic Club Follow Me Line mag er dan ook echt wezen…wat een kwaliteit … wat een luxe…en wat straalt het professionaliteit uit

Kenmerken:
– Zeer hoge kwaliteit PU leer met aluminium
– Gevoerd met PU leer
– Voorzien van praktische wielen 4 stuks (zie foto)
– Uiterst comfortabele koffer, zien is kopen 🙂

Afmetingen:
(lengte x breedte x hoogte)
Volgt zsm

110007142

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Clinic Club Wonderland...

€ 399,00