Vapozone Giovanni D-20 zwart

Vapozone Giovanni D-20 zwart

€ 105,00
Exclusief belasting

De multifunctionele Giovanni D-20 facial steamer is een zeer effectief apparaat dat perfect zal zijn voor elke schoonheidssalon. Het produceert stoom, die de huid stimuleert om zichzelf te reinigen en haar voor te bereiden op verdere cosmetische behandelingen .

Gebruiksgemak


Deze vapozone is zeer intuïtief in gebruik . Met de draaiknop stel je de gewenste behandelingsduur in en zet je de UV-lamp aan , die zorgt voor waterdesinfectie. Het apparaat heeft ook een functie waarmee u aromatherapie kunt uitvoeren , dankzij een speciaal element dat bij de opening van het mondstuk is geplaatst. De eenvoudige bediening en functionaliteit van de apparatuur maakt het een perfecte keuze voor elke schoonheidssalon.

Voor welke behandelingen is de vapozone geschikt?

De belangrijkste functie van het apparaat is het effectief reinigen en hydrateren van de huid . De werking van de vapozone is gebaseerd op de productie van stoom, die dode epidermale cellen verzacht , huidporiën en bloedvaten verwijdt en de huid voorbereidt op verdere cosmetische behandelingen . Allereerst kunt u door het gebruik van een stomer het stratum corneum van de huid verzachten , wat van bijzonder belang is voor de effectiviteit van reinigingsbehandelingen - het vergemakkelijkt het verwijderen van mee-eters en dode huidcellen. Het deblokkeert de talgklieren (zogenaamde huidporiën), wat het loslaten van talglagen aanzienlijk vergemakkelijkt. Ademhaling en huidcirculatie worden gestimuleerd, waardoor de verwijdering van onzuiverheden en onnodige stofwisselingsproducten wordt verbeterd. Ook de zuurstoftoevoer naar de huid en de penetratie van voedingsstoffen tijdens verdere behandelingen worden verbeterd. De behandeling kan ook worden gebruikt op andere delen van het lichaam die een diepe reiniging nodig hebben , bijvoorbeeld op de nek, het decolleté of de rughuid. De behandeling zal ook goed werken bij hoofdhuidtherapie en tijdens haarverzorgingsbehandelingen.

Minimalisme en functionaliteit


De omhuizing is gemaakt van kunststof in zwartinten, waardoor het apparaat makkelijk schoon te houden is . Het statief is uitgerust met een eenvoudige hoogteverstelling in het bereik van 78-95 cm , waarmee u de apparatuur op het juiste niveau kunt instellen om het werkcomfort van de persoon die de procedure uitvoert te garanderen. Het mondstuk van de stomer kan worden gedraaid , wat het bereik van mogelijke instellingen vergroot. De viersterrenbasis met rubberen wielen verbetert de mobiliteit , waardoor het gemakkelijker wordt om het apparaat vrij te verplaatsen.

De exacte afmetingen staan ​​vermeld op de foto.

De set bestaat uit: vapo, driepoot met vierarmige voet op rubberen wieltjes, handleiding.

Gegevens:
Kleur: zwarttinten
Vermogen Vapozone: 750 W
Spanning Vapozone: 220 V

147018

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Vapozone Giovanni D-20 zwart

€ 105,00