Fixomull Stretch 10 cm x 10 m

Fixomull Stretch 10 cm x 10 m

€ 20,54
Exclusief belasting

Fixomull Stretch is een uitrekbaar fixatiepleister.

Huidvriendelijk en geschikt geschikt voor een volledige fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen, en/of bewegende lichaamsdelen.

Fixomull Stretch is bijzonder geschikt voor de volledige fixatie van verbanden van een groot formaat.

Het flexibele, in de breedte rekbare drager-materiaal van polyester non-woven, past zich moeiteloos aan gewelfde lichaamsdelen aan.

Door de volledige fixatie van verbanden komen afsnoeringen, stuwingen en doorbloedings-stoornissen niet voor en is de wond rondom beschermd tegen bacteriën en andere verontreinigingen.

De huidvriendelijke en hypo-allergene kleef-massa van polyacrylaat houdt aangelegde verbanden op hun plaat, ook voor langere perioden. Zelfs op gebogen, bewegende of behaarde lichaamsdelen verschuift het verband niet.

Omdat Fixomull stretch lucht en waterdamp-doorlatend is, is er minder kans op verwerking van de huid. Fixomull stretch wordt goed verdragen door patiënten met een gevoelige huid en laat bij het verwijderen geen hinderlijke kleefresten achter. Fixomull stretch is zelfs van een behaarde huid gemakkelijk en vrijwel pijnloos te verwijderen, indien dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt.

Fixomull stretch is gebruiksvriendelijke en kan probleemloos worden afgeknipt of ingeknipt voor aanpassing aan de lichaamsvorm.

Om overbelasting van de huid te voorkomen, mag Fixomull stretch niet onder spanning worden aangebracht.

Het raster op het schutpapier maakt het een-voudig om Fixomull stretch exact op maat te knippen.

De verschillende rolbreedtes maken verdere materiaalbesparing mogelijk omdat het aan-gepast kan worden aan ieder verbandformaat

716915

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Fixomull Stretch 10 cm x 10 m

€ 20,54