Rudavlies kleefgaas 2,5 cm x 10 M

Rudavlies kleefgaas 2,5 cm x 10 M

€ 3,45
Exclusief belasting

Rudavlies van Noba is een rekbaar en zelfklevend polyester non-woven kleefvlies. Huidvriendelijk en geschikt geschikt voor een volledige fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen, en/of bewegende lichaamsdelen.


Rudavlies is bijzonder geschikt voor de volledige fixatie van verbanden van een groot formaat. Het flexibele, in de breedte rekbare drager-materiaal van polyester non-woven, past zich moeiteloos aan gewelfde lichaamsdelen aan. Door de volledige fixatie van verbanden komen afsnoeringen, stuwingen en doorbloedingsstoornissen niet voor en is de wond rondom beschermd tegen bacteriën en andere verontreinigingen. De huidvriendelijke en hypo-allergene kleefmassa van polyacrylaat houdt aangelegde verbanden op hun plaat, ook voor langere perioden. Zelfs op gebogen, bewegende of behaarde lichaamsdelen verschuift het verband niet.


Omdat Rudavlies lucht en waterdamp doorlatend is, is er minder kans op verwerking van de huid. Rudavlies wordt goed verdragen door patiënten met een gevoelige huid en laat bij het verwijderen geen hinderlijke kleefresten achter. Rudavlies is zelfs van een behaarde huid gemakkelijk en vrijwel pijnloos te verwijderen, indien dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt.


Rudavlies is gebruiksvriendelijke en kan probleemloos worden afgeknipt of ingeknipt voor aanpassing aan de lichaamsvorm. Om overbelasting van de huid te voorkomen, mag Rudavlies niet onder spanning worden aangebracht.

Deze maat is uitermate geschikt voor kleine oppervlakte en tenen

Afmetingen: 2,5 cm x 10 M

070102

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Rudavlies kleefgaas 2,5 cm...

€ 3,45