Podinail Oil Eeltweker 1 L

Podinail Oil Eeltweker 1 Liter

€ 16,59
Exclusief belasting

Reymerink Podinail Oil een speciale krachtig werkende vloeistof voor het effectief week maken van eeltplekken, voetenhuid en nagelriemen met toevoeging van plantaardige en minerale olie, voor toepassing op gevoelige huid. Podinail Oil op de te behandelen plaats druppelen en enige tijd laten inwerken. De pedicure gebruikt Podinail Oil in de pedicurepraktijk bij aanvang van de voetbehandeling om de huid en eelt te zachter te maken zodat de voetbehandeling aangenamer verloopt. Gebruik Podinail ook bij harde "eeltige" elleboogplekken.

Als eelt en nagelriemen hard aanvoelen wordt dat als ervaren als onprettig. Harde eeltplekken leiden tot standproblemen, schoen"knelling" en sportblessures. Harde eeltplekken dragen wij aan problemen met frictie en wrijving op en in de huid. Bij hard eelt op hielranden kunnen huidkloofjes ontstaan. Huidkloofjes zijn pijnlijk en de behandeling kan langere tijd in beslag nemen. Bij droge en uitgeharde nagelriemen ontstaan huidkloofjes bij de "nagelhuid". Bovendien vertonen nagels groeivervorming als groeikanalen, groeven en "nagelhobbels" Voorkom harde eeltranden en droge nagelriemen.

Bij het gebruik van Podinail Oil verzacht je de huid op basis van de werking van Salicyl, de paraffineolie en amandel olie ( prunus amygdalus dulcis ). De olie zorgt er tevens voor dat deze eeltverzachter op een aangename wijze op de huid wordt gebracht. Na het uittrekken van schoenen en sokken is het aanbrengen van Podinail Oil vaak het eerste huidcontact tussen voetverzorger en klant.
Laat na het uitwrijven van de Podinail Oil deze enige tijd intrekken.

Ingrediënten :

Parafinium Liquidum, Prunis Amygdalus Dulcia Oil, Isopropyl Alcohol, Salicyl Acid.
Bij contact met ogen : voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten, contactlenzen verwijderen, indien mogelijk blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritatie een arts raadplegen.

P2640

Specifieke referenties

Commentaar (0)

Podinail Oil Eeltweker 1 Liter

€ 16,59