VOESH Pedi in a Box 4 Step Lavender Relieve omdoos 50 st

VOESH Pedi in a Box 4 Step Lavender Relieve omdoos 50 st

€ 150,00
Exclusief belasting

Super voordeelbox met 50 verpakkingen

Ervaar de ultieme pedicure-ervaring met Voesh Pedi In a Box Deluxe kits. Onze luxe kits zijn ontworpen om een ​​luxueuze spa-ervaring te bieden in een voorverpakte kit. Voesh Deluxe Pedi In a Box Kits zijn ideaal voor gebruik in de salon of als cadeau.
Elke kit bevat alle essentiële producten die nodig zijn voor een complete pedicure, zoals een zoutbad, suikerscrub, moddermasker en massagecrème. Gemaakt van natuurlijke en voedende ingrediënten om de huid diep te verjongen.
Voesh Pedi In a Box Deluxe-sets zijn perfect voor salons en spa's die hun klanten een premium pedicureservice willen bieden. Voesh Deluxe-sets zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan geuren en formules om aan uw specifieke behoeften en voorkeuren te voldoen.
Voesh Pedicure Kits zijn een geweldige optie voor salons die hun inventaris willen stroomlijnen. Deze pedikits zijn perfect voor drukke salons die hun klanten zonder gedoe een luxe pedicure willen bieden. Het alles-in-één ontwerp van Voesh pedi- en mani-kits elimineert de noodzaak van meerdere producten, waardoor u zowel tijd als geld bespaart.

VPC118LVRBOX

Specifieke referenties

Commentaar (0)

VOESH Pedi in a Box 4 Step...

€ 150,00